ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Ευχαριστημένος εδώ, να περάσουμε στους ομίλους"

Ντομίνγκες: "Ευχαριστημένος εδώ, να περάσουμε στους ομίλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας για τον φετινό Ολυμπιακό, τους στόχους της ομάδας του και του ίδιου, για τον Βίκτορ και τον... Μέσι.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα. Στον φετινό Ολυμπιακό, στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, στις δικές του φιλοδοξίες, στον Βίκτορ και στον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Για την προετοιμασία, είπε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Σε αυτά τα πρώτα ματς θα πρέπει να βρούμε τον ρυθμό που χρειάζεται και σιγά-σιγά να αρχίσουμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας. Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά, έχουμε άμεσους στόχους και πάντα πρέπει να δουλεύουμε για να τους κατακτήσουμε. Πρέπει να πούμε επίσης ότι έχουμε μία καλή παρέα στην ομάδα, έχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών και είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν σύλλογο".

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα, ανέφερε: "Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά. Για αυτά δουλεύουμε κάθε μέρα. Το νου μας, το μυαλό μας και η δουλειά μας είναι μόνο εκεί. Να περάσουμε στους ομίλους του Champions League".

Για το κατά πόσο τον έχει πεισμώσει η περσινή χρονιά, απάντησε: "Εγώ θέλω πάντα να βελτιώνομαι μέσα από τη δουλειά. Είναι σημαντικό που οι νέοι παίκτες βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή 35 ετών να προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερος".

Για το αν θα μείνει σε άλλο πόστο στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της καριέρας του, είπε: "Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να δίνω τα πάντα μέσα από τη δουλειά μου, για τον σύλλογο που ήταν καλός απέναντί μου. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην οικογένειά μου. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι εδώ. Θα δούμε. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά πράγματα, αλλά δεν έχει βγει τίποτα από το στόμα μου. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό".

Για το 4-4-2 του Βίκτορ και το γεγονός ότι πάει να τον περάσει ως δεύτερο φορ, ανέφερε: "Εγώ νιώθω καλά σε αυτή τη θέση. Παρόλο που στη Ρωσία έπαιζα μόνος μου σέντερ φορ. Πάντοτε έλεγαν ότι η θέση μου είναι μεσοεπιθετικός ή δεύτερος επιθετικός. Δεν ξέρω, μπορείτε να το "βαφτίσετε" όπως θέλετε εσείς. Μπορώ να παίξω σε αυτήν την θέση και νιώθω άνετα".

Για το τι θα έλεγε στον Λιονέλ Μέσι και την απόφασή του να σταματήσει από την εθνική Αργεντινής: "Θα του έλεγα αυτό που θα του έλεγαν όλοι οι Αργεντίνοι. Ότι θα πρέπει να συνεχίσει στην Εθνική. Για εμένα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και δεν πρέπει να σταματήσει. Θα ήταν κρίμα να σταματήσει. Όμως καταλαβαίνω ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής νιώθει ότι κάποιοι Αργεντίνοι δεν δίνουν σημασία σε όσα έχει πετύχει και δεν δίνουν αξία στην προσωπικότητά του".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ