ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή"

Ντομίνγκες: "Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή"
EUROKINISSI

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Τάκη Λεμονή, ενώ έριξε τα "καρφιά" του στον Πάουλο Μπέντο για τον τρόπο που τον μεταχειριζόταν. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός.

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 στην Κέρκυρα, που φέρνει την ομάδα του Πειραιά ένα βήμα από την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Ο Αργεντινός αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Τάκη Λεμονή, ενώ έριξε τα "καρφιά" του στον Πάουλο Μπέντο για τον τρόπο που τον μεταχειριζόταν. Επίσης, αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και στην αποθέωση από τον κόσμο.

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ανέφερε: "Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα".

Για τη φετινή σεζόν, τόνισε: "Είναι δύσκολο για εμάς γιατί φέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητάνε. Αυτήν την στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη. Τον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να της αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα".

Για την αποθέωση του κόσμου, είπε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στην δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συμβαίνει αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ