ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα ενόψει Άρσεναλ"

Ντομίνγκες: "Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα ενόψει Άρσεναλ"
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έδωσε συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για την προσπάθεια του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον "τελικό" με την Άρσεναλ. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή, διευρύνοντας το σερί νικών του από το ξεκίνημα της Super League και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έδωσε συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για την προσπάθεια του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον "τελικό" με την Άρσεναλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντίνου:

Θα θέλαμε τα σχόλιά σου για έναν αντίπαλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 αλλά δεν τα παράτησε και γενικότερα σας δυσκόλεψε πολύ.

Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος πάλεψε πολύ. Αξίζει συγχαρητήρια. Έκαναν καλό ματς. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε. Μας αφήνουν λίγο πικρή γεύση τα τελευταία λεπτά του ματς. Πρέπει να το προσέξουμε πολύ αυτό.

Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας; Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

Είναι δύσκολο να συγκρίνεις διαφορετικές ομάδες από διαφορετικές εποχές. Πραγματικά φέτος είμαστε πολύ καλά. Παίζουμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι αποτέλεσμα θυσίας, προσπάθειας και σκληρής δουλειάς.

Κάνατε ρεκόρ στις νίκες. Πες μας δυο λόγια γι' αυτό.

Θα πω αυτό που λέω πάντα. Η ομάδα προσπαθεί πολύ. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Αυτό μετράει και φέρνει τα αποτελέσματα.

Είσαι αισιόδοξος για τον... τελικό με την Άρσεναλ;

Φυσικά. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα μου.

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

Καλύτερα να παίξουμε και να... πούμε ό,τι έχουμε να πούμε μέσα στο γήπεδο.

Δημήτρης Σιόβας: "Το μυαλό μας ήταν περισσότερο στην Άρσεναλ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνή στόπερ:


Δημήτρη ποιά η γνώμη σου για το παιχνίδι;

Δεν κάναμε καλό ματς. Ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα. Δεν του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που άξιζε. Έχει και καλό προπονητή. Είναι καλό σύνολο γενικά. Νομίζω θα παίξει το ποδόσφαιρο που αξίζει στη συνέχεια.

Γενικότερα είχατε κάποια προβλήματα σήμερα...

Αμυντικά κυρίως δεν κάναμε καλό παιχνίδι εμείς.

Σας προβληματίζουν ενόψει και του αγώνα με την Άρσεναλ;

Σίγουρα προκαλούν έναν προβληματισμό αφού οι αντίπαλοι δημιούργησαν φάσεις και πέτυχαν γκολ στα τελευταία λεπτά. Το ξεχνάμε όμως τώρα. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάμε το ματς της Τετάρτης. Είναι άλλη διοργάνωση. Είναι ιδιαίτερο το ματς την Τετάρτη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας πια.

Εσύ από την αρχή του UEFA Champions League είχες πει ότι θα κριθούν όλα στο τέλος.

Ναι, πίστευα ότι εμείς θα παλέψουμε. Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση. Είναι το φαβορί. Το ξέρουμε. Έρχονται στην έδρα μας κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Θα κυνηγήσουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης θέλουμε να είναι χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες. Παίζουμε για την Ελλάδα και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Κάνατε ρεκόρ νικών απόψε. Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε ότι αυτός είναι ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας.

Έχουμε καλό σύνολο. Δεν ξέρω αν είμαστε ο καλύτερος Ολυμπιακός της 20ετίας. Ξέρω σίγουρα πως είμαστε καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Συνεχίζουμε ώστε να το διευρύνουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Όσο περισσότερες κάνουμε τόσο καλύτερα για μας. Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είμαστε σ' αυτή την ιστορία και αισθανόμαστε χαρούμενοι και περήφανοι.

-Σήμερα τί σκεφτόσασταν περισσότερο; Το ρεκόρ ή την Άρσεναλ;

Πιστεύω το μυαλό ήταν περισσότερο στην Άρσεναλ. Είχα την πίστη ότι θα το παίρναμε το ματς με τον Πανθρακικό εύκολα ή δύσκολα. Είμαστε όλοι έμπειροι παίκτες. Λίγο αν ανεβάζαμε την απόδοσή μας, όπως και κάναμε, θα κερδίζαμε. Το μυαλό μας νομίζω ήταν περισσότερο στο ματς της Τετάρτης.

Πότε θα βάλεις γκολ; Σε βλέπουμε να το... κυνηγάς.

Κάθε φορά κάτι λείπει. Δεν πειράζει. Η ομάδα να είναι καλά είναι το σημαντικό και να κερδίζει. Κι εγώ θέλω να είμαι υγιής. Αυτό θέλω. Είχα ανέβει ψηλά σε μια φάση. Ήρθα από πίσω, μπήκα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω στην σέντρα του Ερνάνι. Δεν πειράζει. Θα έρθει το γκολ. Να ναι καλά η ομάδα και θα έρθει, θα δούμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ