ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Δεν γνωρίζω ακόμα για το μέλλον μου"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Αλεχάντρο Ντομίγνκες, κατά τη διάρκεια της φιέστας του Ολυμπιακού για το 44ο πρωτάθλημα, μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, ενώ στάθηκε στην απουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο απ' την εκδήλωση.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (07/05) τη φιέστα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά στο μέλλον του, ενώ στάθηκε στην απουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταβεί εσπευσμένα στην Αργεντινή για προσωπικούς λόγους.

"Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί λείπει ο φίλος μου, ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Για προσωπικούς λόγους έπρεπε να ταξιδέψει στην Αργεντινή. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Είναι ιδιαίτερο για εμένα το "Γ. Καραϊσκάκης". Δένεσαι μαζί του. Θα δούμε τι θα επιφυλάξει το μέλλον. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε ό,τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές", δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ