ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Άλλο παιχνίδι με Μπάγερν"

Ντομίνγκες: "Άλλο παιχνίδι με Μπάγερν"
INTIME SPORTS

Ο Ντομίνγκες ήταν ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αργεντίνος μετά το παιχνίδι αλλά και για το ματς της Τετάρτης (16/9, 21:45) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Τι δήλωσε ο Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 του Πλατανιά στο Φάληρο, έχοντας ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή τον Τσόρι Ντομίνγκες, που ψηφίστηκε και ως ο MVP της αναμέτρησης. Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αργεντίνος μετά το παιχνίδι στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με τον Πλατανιά:

"Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα μου να κερδίζει. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και εγώ σε αυτό. Θέλω να κάνω τα πάντα για να έχει η ομάδα το καλύτερο αποτέλεσμα. Είχα ένα τραυματισμό, δυσκολεύτηκα λιγάκι, όμως όλα πήγαν καλά, τώρα έχω επιστρέψει και είμαι εδώ".

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το ματς απέναντι στην Μπάγερν:

"Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες που παίζουν αμυντικά, γιατί είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Πάντα όμως πρέπει να βρίσκεις λύσεις για να τις αντιμετωπίζεις. Επίσης πολύ σημαντική ήταν απόκρουση του Ρομπέρτο σήμερα, γιατί αν δεν γινόταν αυτό, το ματς θα είχε εξελιχθεί τελείως διαφορετικά για εμάς.

Θα μας είχε κοστίσει πολύ περισσότερο, θα είχαμε κουραστεί πολύ περισσότερο να σκοράρουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με σήμερα. Είναι πολύ πιο δύσκολο, πιο ανοιχτό και για αυτό το λόγο εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Δεν πρέπει να χάσεις την συγκέντρωση σου ούτε για ένα λεπτό".

Ο Ολυμπιακός, σε σχέση με πέρσι, πόσο έχει αλλάξει και πόσο περιμένεις εσύ να αλλάξει;

"Η ομάδα δουλεύει κάθε μέρα, κάθε βδομάδα και ο στόχος είναι πάντα να βελτιώνεται. Δεν έχει αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι η ομάδα θέλει να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Έχει ακόμη περισσότερη θέληση να προχωρήσει και κάθε μέρα η προσπάθεια δεν σταματά".

Για τους νέους παίκτες και τα παιχνίδια που ακολουθούν:

"Η ομάδα πάντα εξελίσσεται, η ομάδα πάντα μεγαλώνει και πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για να μπορέσουν οι καινούργιοι παίκτες να προσαρμοστούν. Η ομάδα είναι πάντα ένα σύνολο ενωμένο, ένα καλό σύνολο, που πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται και να μεγαλώνει".

Ρομπέρτο: "Ρίξαμε τον ρυθμό"

Για την φάση του πέναλτι που απέκρουσε:

"Ήταν ένα πέναλτι σαν όλα τα άλλα. Πάντα ο τερματοφύλακας προσπαθεί να στηθεί σωστά. Προσπαθεί να μαντέψει σε ποια μεριά θα εκτελέσει ο παίκτης. Ο τρόπος που το πανηγύρισα ήταν έντονος καθώς είχε μεγάλη σημασία για μένα. Έκανα τον αριθμό έξι με τα δάκτυλα μου, καθώς εδώ και έξι χρόνια, το πρώτο πέναλτι της κάθε χρονιάς, από αυτές, το αποκρούω. Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και το πανηγύρισα έντονα".

Για το ματς με τον Πλατανιά και τις αποκρούσεις του μετά το 3-0:

"Πιστεύω πως όταν το ματς είναι 3-0, ρίχνεις τον ρυθμό σου, είσαι πιο χαλαρός. Ίσως και λίγο κουρασμένος. Επίσης παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ επιθετική. Όποτε είναι λογικό να μας πιέσει στο τέλος".

Για το ματς με την Μπάγερν:

"Όπως πάντα εμείς θα προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την ομάδα, είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς όμως θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ