ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Την απόκτηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (5/7) ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός είναι το δεύτερο απόκτημα των Πειραιωτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Την Δευτέρα (4/7) το απόγευμα ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια έφτασε στη χώρας μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μπακ πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, αποτελώντας το δεύτερο απόκτημα της ομάδας, μετά τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Τρίτης (5/7) ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει πλέον στο δυναμικό της:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια".

Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Ο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο 31χρονος μπακ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού:

-Πως αισθάνεσαι αυτές τις πρώτες στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

-Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

Ξέρω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για τον Σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου και τι θες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη.

From legend to legend: Ξεχωριστό θρυλικό t-shirt

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ