ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντε λα Μπέγια: "Έμοιαζε, αλλά δεν ήταν εύκολο το πρωτάθλημα"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια υποστήριξε ότι η κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολη και το απέδωσε στις συχνές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Στην εφημερίδα της Χώρας των Βάσκων, Diario Vasco, μίλησε ο Ισπανός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της σεζόν στους "ερυθρόλευκους" και την ατμόσφαιρα που συνάντηση στα ελληνικά γήπεδα κατά την πρώτη του σεζόν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

"Μένω στη Γλυφάδα, μπροστά στην παραλία. Έχουμε τα πάντα, μαγαζιά, σουπερμάρκετ, εστιατόρια. Εδώ μένει και ο Κοβάτσεβιτς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μοναδικό συναίσθημα. Μπορεί να φαίνεται εύκολο γιατί ήταν το έβδομο διαδοχικό του Ολυμπιακού, αλλά δεν ήταν. Αλλάξαμε πέντε φορές προπονητή", υποστήριξε αρχικά ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια και στη συνέχεια ρωτήθηκε κι απάντησε:

Για τη την εξέλιξη της σεζόν: "Η σεζόν ξεκίνησε με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι στη Χαλ τώρα. Αλλά, έφυγε μετά από δύο ημέρες. Μετά ήρθε ο Βίκτορ, ο οποίος μέχρι χθες ήταν στην Μπέτις. Αλλά, μετά τον αποκλεισμό από την Χαπόελ Μπερ Σέβα δεν τον πίστεψαν. Έπειτα, ήρθε ο Μπέντο, ο οποίος διήρκησε περισσότερο από όλους. Το Φλεβάρη χάσαμε τα ντέρμπι και τον έδιωξαν επίσης.

Μετά ανέβασαν στην πρώτη ομάδα τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος ανέλαβε ως προσωρινός. Η Μπεσίκτας μας απέκλεισε στο Champions League και βρήκαν τη λύση στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος υπήρξε και παίκτης της ομάδας".

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: "Τρομερή. Το ντέρμπι είναι πάντα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει η αντιπαλότητα με την ΑΕΚ, η οποία πέρυσι μας πήρε το Κύπελλο και φέτος μας απέκλεισε στα ημιτελικά. Είναι δύσκολα τα ματς τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Ο κόσμος είναι παθιασμένος και τα γήπεδα γεμάτα καπνογόνα. Πολλές φορές έχουν σταματήσει τα ματς λόγω αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Δεν αφήνουν τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας να ταξιδεύουν στα εκτός έδρας ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ