ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταλίν: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Ντουρμάζ"

Νταλίν: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Ντουρμάζ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Τζίμι Ντουρμάζ και άλλοτε διεθνής άσος, Μάρτιν Νταλίν, είπε σε τούρκικα ΜΜΕ πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Σουηδό εξτρέμ.

Πολλά έχουν γραφτεί από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου για τον Τζίμι Ντουρμάζ και το μέλλον του. Ομάδες να ενδιαφέρονται, δηλώσεις να γίνονται επί του θέματος, εντούτοις ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ δεν έχει πάει πουθενά, παραμένοντας στον Ολυμπιακό και παίρνοντας ευκαιρίες από τον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα, για το θέμα μίλησε σε τούρκικα ΜΜΕ και ο ατζέντης του παίκτη και άλλοτε διεθνής επιθετικός, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος είπε πως πράγματι έχουν έρθει προσφορές για τον πελάτη του στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όμως οι Πειραιώτες δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν.

"Είναι αλήθεια πως υπήρξε ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ και πράγματα έχουν γίνει προτάσεις για τον Ντουρμάζ. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να τον πουλήσει και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του", είπε ο Νταλίν, φανερώνοντας την πρόθεση των Πειραιωτών να μην πουλήσουν τον παίκτη, ελπίζοντας πως φέτος θα τα πάει καλύτερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ