ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταλίν: "Μεγάλο ενδιαφέρον από Φενέρμπαχτσε για Ντουρμάζ"

Νταλίν: "Μεγάλο ενδιαφέρον από Φενέρμπαχτσε για Ντουρμάζ"
Ντουρμάζ

Ο Μάρτιν Νταλίν, ατζέντης του Τζίμι Ντουρμάζ, τόνισε ότι για τον πελάτη του ενδιαφέρονται σύλλογοι της Ευρώπης και αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε.

Είναι ένα σενάριο που έχει κυκλοφορήσει από πέρσι στην Τουρκία, ενώ και φέτος υπήρξαν οι ανάλογες αναφορές στον Τύπο της χώρας.

Ρεπορτάζ που αφορούν το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού. Μόνο που όταν η παραπάνω πληροφορία έρχεται δια στόματος του ατζέντη του Σουηδού εξτρέμ, τότε αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ο Μάρτιν Νταλίν σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η τουρκική ομάδα έχει στο μεταγραφικό πλάνο της τον Ντουρμάζ, που αποτελεί διακαή πόθο του Βίτορ Περέιρα, τεχνικό της Φενέρ που συνεργάστηκε με τον Σουηδό στο διάστημα της κοινής τους θητείας στον Ολυμπιακό.

"Τον Ντουρμάζ τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες της Ευρώπης. Ο Τζίμι ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους. Δεν θα σχολιάσω επιλεκτικά για ομάδες. Θα σας πω ωστόσο ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Φενέρ και ότι ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας τον θέλει πολύ.

Έχουν πολύ καλή σχέση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Θα περιμένουμε στο προσεχές διάστημα να δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι", ήταν τα λόγια του Νταλίν που άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του πελάτη του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ