ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντα Κόστα: "Το μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η οπαδική βία"

Ντα Κόστα: "Το μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η οπαδική βία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαροκινός αμυντικός, Μανουέλ Ντα Κόστα, εξεδήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, εκτός από τη βία στα γήπεδα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, "Jeune Afrique", ο Μανουέλ Ντα Κόστα, παραδέχθηκε ότι δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με τον οποίον αγωνίζεται στην Ευρώπη κι όπως υποστήριξε δεσμεύεται με καλό συμβόλαιο.

Ο διεθνής Μαροκινός αμυντικός εξύμνησε την ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, εκτός από τη βία στα γήπεδα, η οποία κάνει μερικές φορές δύσκολη τη ζωή.

"Γαλλικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν, αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν έγινε συγκεκριμένο για πολλούς λόγους. Αλλά, δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να ξαναπαίξω στη Γαλλία.

Δεν είμαι διατεθειμένος να φύγω από τον Ολυμπιακό. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία παίζει στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα η ποιότητα ζωής είναι καλή κι έχω πολύ καλό συμβόλαιο. Το μόνο πρόβλημα είναι η βία των οπαδών. Στην Ελλάδα είναι μερικές φορές λίγο... βαρύ να ζεις.

Κλήθηκα στην εθνική Γαλλίας όταν ήμουν 16 ετών. Έπαιξα 20 ματς με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και συμμετείχα στο Euro. Κλήθηκα και στην Ανδρών, χωρίς όμως να παίξω ούτε λεπτό. Έγινα διεθνής με το Μαρόκο το 2014 και είμαι πολύ χαρούμενος", υποστήριξε ο Ντα Κόστα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο ως ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο "πάμπλουτος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αρνήθηκε προτάσεις από την Αγγλία, θέτοντας τον Μαροκινό αδιαπραγμάτευτο για μεταγραφή".

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ