ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντα Κόστα: "Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση τα ματς του Champions League"

Ντα Κόστα: "Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση τα ματς του Champions League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα χαρακτήρισε τακτική ομάδα την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Άντερλεχτ, τονίζοντας ότι τα ματς των "ερυθρολεύκων" στο Champions League έχουν προσδώσει αυτοπεποίθηση.

O Ολυμπιακός φιλοξενείται, την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, από την Άντερλεχτ για το πρώτο ματς των "32" του Europa League και ο Πορτογαλομαροκινός σέντερ μπακ των "ερυθρολεύκων", Μανουέλ Ντα Κόστα, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για κάποια διάκριση στη διοργάνωση.

- Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει των δύο αγώνων με την Άντερλεχτ;

"Οι αγώνες του Champions League σίγουρα μας έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να δώσουμε τα πάντα και για το Europa League που είναι εξίσου σημαντική διοργάνωση".

- Φανταζόμαστε ότι θα έχετε μια εικόνα εσείς οι ποδοσφαιριστές για την Άντερλεχτ. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε σκορ πρόκρισης στις Βρυξέλλες;

"Δεν θα πω πολλά πράγματα για την τακτική που θα ακολουθήσουμε και είναι θέμα του προπονητή. Είναι μία ομάδα που έχει πολλή τακτική και παίκτες δυνατούς και γρήγορους. Σε αυτό θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας".

-Έχεις υπάρξει συμπαίκτης με τον Βάντεν Μπόρε και έχεις αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ ως παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ποιες οι εντυπώσεις σου;

"Σίγουρα δεν ήταν καλές αναμνήσεις με την Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Είναι ένα άλλο παιχνίδι, η ομάδα έχει άλλους στόχους και εμείς στεκόμαστε σε αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ