ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ άουτ Μπεν - Εμενίκε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπεν, Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Αποστολή χωρίς Μπεν, Εμενίκε, Βούκοβιτς και Ανδρούτσο ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (9/12, 19.30). Εκτός και ο Μπεν, που έχει ίωση.

Βάσει των προηγούμενων αποστολών που είχε ανακοινώσει ο Τάκης Λεμονής, δεν είναι έκπληξη ο αποκλεισμός των Γιάγκος Βούκοβιτς και Θανάση Ανδρούτσου από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (9/2, 19.30).

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και τον Σεμπά, που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα.

Κατά τ’ άλλα άλλες εκπλήξεις δεν είχε, αφού ο 57χρονος τεχνικός θα έχει στο Αγρίνιο 21 παίκτες, όσους είχε διαθέσιμους. Ο Μπεν αποκλείστηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και ο Εμενίκε έμεινε πάλι έξω λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 19χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αγγελόπουλος, με δεδομένο ότι ο Στέφανος Καπίνο έχει τεθεί εκτός ομάδας και αναπληρωματικός κίπερ θα είναι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Εκτός αποστολής είναι ασφαλώς και οι Καρσελά, Μίλιτς και Ζντιέλαρ, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ