ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολέν: "Μιλάμε με Ολυμπιακό για Μουνιέ"

Νικολέν: "Μιλάμε με Ολυμπιακό για Μουνιέ"

Ο εκκεντρικός μεγαλομέτοχος της Μονπελιέ, Λουίς Νικολέν, τόνισε στο "RMC Sport" πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που μιλάει για την πώληση του Αντονί Μουνιέ αυτό το καλοκαίρι.

Αρκετά αποκαλυπτικός υπήρξε ο ισχυρός (και εκκεντρικός) άνδρας της Μονπελιέ, Λουίς Νικολέν, σχετικά με το μέλλον του Αντονί Μουνιέ. Μιλώντας στο "RMC Sport", ανέφερε πως ο γιος του μιλάει με τρεις ομάδες για την πώληση του 28χρονου αριστερού εξτρέμ και μια απ' αυτές είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Μουνιέ παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως στην αριστερή πτέρυγα και ο Νικολέν τόνισε πως έχουν γίνει συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την περίπτωσή του. Βέβαια, θα φανεί το επόμενο διάστημα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ένα παιχνίδι τακτικής.

"Πιθανολογώ ότι θα τον πουλήσουμε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο γιος μου κάνει συζητήσεις με δυο ομάδες. Η μια είναι ο Ολυμπιακός και η άλλη είναι η Ρέιντζερς, ενώ υπάρχει ένας ακόμη σύλλογος από την Σκωτία", είπε αρχικά και συνέχισε:

Με ενοχλεί που θα αποχωρήσει, διότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Μονπελιέ πρέπει να πουλάει για να αγοράζει και δε μου αρέσει να ξεκινάει η κάθε σεζόν και να είμαστε μείον 4-5 εκατομμύρια ευρώ".

Φέτος, είχε μια γεμάτη χρονιά και πέτυχε εννέα γκολ, έχοντας και επτά ασίστ. Βγήκε από τις ακαδημίες της Λιόν, για λίγο έπαιξε στην πρώτη ομάδα, προτού μετακομίσει στη Νις για τρία χρόνια, μετρώντας 17 γκολ σε 112 ματς. Από το 2012 αγωνίζεται στη Μονπελιέ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ