ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολέν: "Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"

Νικολέν: "Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"
Αντονί Μουνιέ

Ο Λοράν Νικολέν υποστήριξε ότι Μονπελιέ και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για την μεταγραφή του Αντονί Μουνιέ και εφόσον τα βρει ο παίκτης με τους "ερυθρόλευκους" θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Πειραιά.

Ο Αντονί Μουνιέ παραμένει για την ώρα παίκτης της Μονπελιέ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει με τη φανέλα άλλου συλλόγου.

Ο 28χρονος ακραίος κυνηγός έχει απασχολήσει από νωρίς το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο από την στιγμή που δεν υπήρξε οριστική κατάληξη στην υπόθεση του, ο Γάλλος απασχολεί κι άλλες ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Σεντ Ετιέν.

Αυτό που είναι δεδομένο στην περίπτωση του Μουνιέ είναι ότι εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Μονπελιέ και Ολυμπιακό για την μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Αυτό άλλωστε αποκάλυψε ο Λοράν Νικολέν μιλώντας στον γαλλικό Τύπο.

"Για την ώρα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του. Έχουμε συμφωνήσει για το ποσό με τον Ολυμπιακό. Τώρα εξαρτάται από τον Μουνιέ και τον μάνατζερ του να τα βρουν με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι δεν είναι μακριά από τη συμφωνία.

Αν θέλει να πάει και τον θέλει και ο ελληνικός σύλλογος, τότε θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μονπελιέ, ενώ ο πατέρας του και πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Λουί Νικολέν υποστήριξε τα εξής:

"Κατά τη γνώμη μου, ο Μουνιέ μπορεί να πωληθεί κάπου ανάμεσα στα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο γιος μου έχει διαπραγματευτεί με ένα ή δύο κλαμπ. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, ακολουθεί η Ρέιντζερς και ένας ακόμη σκωτσέζικος σύλλογος.

Θα φύγει, με ενοχλεί αυτό γιατί είναι καλός παίκτης. Αλλά η Μονπελιέ είναι αναγκασμένη να πουλήσει για να ανασυνταχθεί. Μισώ να ξεκινάω τη σεζόν με ένα έλλειμμα 4 ή 5 εκατομμυρίων ευρώ".

Την πώληση του Αντονί Μουνιέ ουσιαστικά προανήγγειλε και ο Ρολάν Κουρμπίς.

"Ο Μουνιέ δεν θα μείνει. Είναι μια συμφωνία που έχει ο Αντονί με τον σύλλογο εδώ και αρκετό διάστημα. Ολοκλήρωσε την σεζόν στην 5η θέση των πιο επικίνδυνων κυνηγών στην Ευρώπη.

Για την ώρα δεν έχουν προκύψει εξελίξεις. Ο Άγιαξ χωρίς να είναι βέβαιο, κάποια αγγλικά κλαμπ... Ο Λουί περιμένει, ο Μουνιέ έχει καλή φήμη και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνει μαζί μας", τόνισε ο προπονητής της Μονπελιέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ