ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολάου: "Να βρεθούμε εκεί που ανήκουμε"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÍÉÊÏËÁÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÍÉÊÏËÁÏÕ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για τον στόχο κατάκτησης του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο Champions League και στις εμπειρίες που πήρε, αλλά και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στον στόχο κατάκτησης του νταμπλ από τον Ολυμπιακό, στη μάχη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην περιπέτεια του Champions League και στις εμπειρίες που ο ίδιος αποκόμισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League: "Όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παίξαμε με δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, όμως, πήραμε το βαθμό στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή προσπάθεια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους".

Για το ότι έπαιξε στο Τορίνο και στη Βαρκελώνη: "Ήταν ξεχωριστές εμπειρίες, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα να παίξω σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Έπαιξα, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει που έχω παίξει, αλλά βλέπω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε τέτοιο επίπεδο και συνεχίζω".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο, όπως πηγαίνουμε σε όλες τις έδρες. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε εκεί που ανήκουμε".

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να παίξει ανοιχτά και να μην κλειστεί όπως πολλές ομάδες: "Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα καλό παιχνίδι και ευελπιστώ η ομάδα μου να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα στο πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια προσπαθεί να κόψει πρώτος το νήμα. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο παίζουμε για το πρωτάθλημα. Φέτος είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, για να δούμε τι καταφέραμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ