ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολάου: "Έπαιζα με Ιγκουαΐν-Μάντζουκιτς στο... FIFA"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για το ντεμπούτο στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο και χαρακτήρισε όνειρο ζωής, καθώς αντιμετώπισε απίστευτους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έβλεπε μόνο στο... FIFA.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση για περίπου 70 λεπτά, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παρά την ήττα, υπήρξαν ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" που ξεχώρισαν, όπως ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός στόπερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αλλά και της COSMOTE TV και εξέφρασε τη χαρά του, τονίζοντας πως ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα, καθώς αντιμετώπισε απίστευτους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έβλεπε μόνο στο... FIFA.

"Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν το όνειρό μου, το έκανα πραγματικότητα. Επαιξα απέναντι σε παίκτες πάρα πολύ υψηλού επιπέδου που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Έπαιζα με τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς στο FIFA και τώρα τους είχα αντίπαλους. Προσπάθησα, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και συνεχίζουμε".

Για το πώς ένιωσε όταν ο Τάκης Λεμονής του ανακοίνωσε πως ξεκινάει βασικός: "Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα παίξω, το μόνο πράγματα που ένιωσα ήτα χαρά, ούτε άγχος ούτε τίποτα. Θα έπαιζα σε ένα απίστευτο γήπεδο, με απίστευτους παίκτες. Το περίμενα από μικρός, καθώς ήταν ένα όνειρο. Δεν υπήρχε λόγος να αγχωθώ".

Για το αν είναι κίνητρο για τον ίδιο η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου: "Σίγουρα η μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν είναι πολύ σημαντική. Είναι κίνητρο, αλλά ο καθένας χαράζει την πορεία του. Ο καθένας έχει τους δικούς του στόχους κι ο καθένας προσπαθεί για τα δικά του 'θέλω'. Δεν προσπαθούμε να αντιγράψουμε τον Παναγιώτη. Ο καθένας έχει τη δική του πορεία. Ο Παναγιώτης αξίζει να βρίσκεται εκεί, γιατί έκανε τα πάντα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ