ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικολάου: "Αξιοθέατο για το ποδόσφαιρο ο Μέσι"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÍÉÊÏËÁÏÕ(Á) ÁÍÄÑÏÕÔÓÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÍÉÊÏËÁÏÕ(Á) ÁÍÄÑÏÕÔÓÏÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Νικολάου μίλησε για τα συναισθήματά του στο γκολ που πέτυχε εναντίον της Μπαρτσελόνα και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι. "Όνειρο να παίζεις εδώ", υπερθεμάτισε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, Δημήτρης Νικολάου, μίλησε για την εμπειρία του απέναντι στα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και εξήγησε ότι πρόκειται για όνειρο που είχε από μικρός.

"Είναι τεράστια εμπειρία. Είναι ένα όνειρο να παίξεις στο Καμπ Νου, κόντρα στον Μέσι και να μαρκάρεις τον Σουάρες. Η ομάδα κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και έπαιξε καλά. Υπάρχουν άτυχες στιγμές. Μαθαίνουμε από αυτά τα λάθη και συνεχίζουμε", δήλωσε αρχικά.

Για τον Αργεντινό αρχισκόρερ της Μπαρτσελόνα, σημείωσε: "Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, είναι ένα όνειρο. Πρόκειται για αξιοθέατο για το ποδόσφαιρο".

Όσο για το πώς κατάφερε να ανακάμψει μετά από το αυτογκόλ που σημείωσε, δήλωσε: "Προσπάθησα μετά από το αυτογκόλ. Υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές. Από αυτά τα λάθη μαθαίνουμε. Κάνουμε κάποια λάθη, βελτιωνόμαστε και συνεχίζουμε. Ήταν σημαντικό που συνέχισα και προσπάθησα για την ομάδα".

Ανδρούτσος: "Εκπληρώθηκε ένα όνειρο"

Ο έτερος νεαρός της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος, έμεινε κι αυτός εντυπωσιασμένος από την αναμέτρηση.

"Εκπληρώθηκε ένα όνειρο για μένα, αλλά θα συνεχίσω να ονειρεύομαι. Ήταν μεγάλο πράγμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν απίστευτη εμπειρία".

"Ήρθαμε χωρίς να έχουμε κάτι να χάσουμε. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε. Είδαμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν σε τέτοια ματς. Μόνο να κερδίζεις μπορείς από τα λάθη μας. Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε".

"Το να παίζεις με αυτούς τους παίκτες και να τους κοιτάζεις δίπλα σου είναι μαγικό. Δεν πιστεύεις ότι είσαι δίπλα με παίκτες όπως ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Ινιέστα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ