ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικηφόρο ξεμούδιασμα για τον Ολυμπιακό

Νικηφόρο ξεμούδιασμα για τον Ολυμπιακό

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (27/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα ο Περέιρα.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν το πρωί της Παρασκευής (27/3) οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ήταν προγραμματισμένο το φιλικό με τον Ατρόμητο Περιστερίου.

Οι Πειραιώτες, που φυσικά είχαν απόντες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τους τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτη, Ντουρμάζ και Στρέζο (άπαντες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης), επικράτησαν των αντιπάλων τους με σκορ 3-1 ενώ ο Βίτορ Περέιρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.

Από σέντρα του Γιαννούλη, ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ στο 18', με τον Χάρα δύο λεπτά αργότερα να σημειώνει το 2-0. Στην επανάληψη ο Διαμαντάκος βρήκε δίχτυα για το 3-0 στο 60' και το σκορ έκλεισε ο Καράσκο στο 65', διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ο Περέιρα χρησιμοποίησε τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτη, Σαντάνα, Γιαννούλη, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Χάρα, Φουστέρ, Διαμαντάκο, ενώ στο ματς αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Μποτία, Μαζουακού (ως αριστερός εξτρέμ), Βούρος, Λάτσι, Μανθάτης, Ιμπραχίμ.

Τσενάμο, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί, Κιβρακίδης, Καράσκο, Μπρίτο, Παπάζογλου, Γεωργίου, ήταν οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκος Νιόπλιας, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Δημούτσο, Κοντοέ, Μπαστακό, Νάστο, Παπασύρο.

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Γιάννης Κάμπαξης (ΕΠΣ Εύβοιας), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Γιάννη Τουμπακάρη (αμφότεροι από την ΠΕΣ Αθηνών). Αναπληρωματικός ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ