ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη ίσον τίτλος για τους Νέους

Νίκη ίσον τίτλος για τους Νέους
INTIME SPORTS

Με νίκη επί της Καλλονής το μεσημέρι της Κυριακής (17/4, 12:00) στου Ρέντη, οι Νέοι του Ολυμπιακού κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα Super League K-20, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Την Κυριακή (17/4, 12:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη θα διεξαχθεί ο αγώνας της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καλλονή.

Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει αυτό τον αγώνα κατακτά και μαθηματικά το 2ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Οι Πειραιώτες έχουν σε 25 αγώνες, 23 νίκες και 2 ισοπαλίες και με την επίτευξη της 24ης νίκης σηκώνουν και την κούπα. Βέβαια η απονομή δεν θα γίνει την Κυριακή στο παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά αργότερα.

Νίκη ίσον τίτλος για τους Νέους

Σεμινάρια Ψυχολογίας-Διατροφής σε Σαλαμίνα και Λαγονήσι!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές του Ολυμπιακού σε Σαλαμίνα και Λαγονήσι, επιμορφωτικά Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας.

Τα Σεμινάρια αφορούν κυρίως τους γονείς οι οποίοι και στις δυο Σχολές έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας μαζικά στην κοινή δράση των Σχολών με την Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στα Σεμινάρια κεντρικοί ομιλητές είναι ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου. Οι γονείς "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις τους συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως και στα δυο Σεμινάρια είχαμε και ερωτήσεις από παιδιά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το πρόγραμμα επιμόρφωσης των γονέων των Σχολών με Σεμινάρια, αλλά και με ειδικές εκδόσεις που δίνονται στα μέλη του Δικτύου.

Νίκη ίσον τίτλος για τους Νέους

Φιλικά παιχνίδια με την Ζενίτ στο Κατάρ

Τρία φιλικά παιχνίδια με τη Ζενίτ έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης (12/4) στη Ντόχα του Κατάρ οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από πρόσκληση της "Aspire Academy", πραγματοποιεί εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ντόχα και οι ομάδες του (Κ-13, Κ-14, Κ-15) είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους Ρώσους.

Η Κ-13 απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την αντίστοιχη της Ζενίτ, με τον Παυλίδη να σκοράρει για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Κ-14 του Γιώργου Παπακωστούλη έχασε με 1-0 από τη Ζενίτ, αλλά πάλεψε το παιχνίδι, ενώ η Κ-15 του Νίκου Τοπολιάτη ηττήθηκε με 2-1 (Γλυνός) και έφτασε πολύ κοντά στο να ισοφαρίσει αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Οι ομάδες του Ολυμπιακού θα δώσουν το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) τρία ματς με την "Aspire Academy" και την Πέμπτη (14/4) θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Νίκη ίσον τίτλος για τους Νέους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ