ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες ως το τέλος ζήτησε ο Μαρινάκης

Νίκες ως το τέλος ζήτησε ο Μαρινάκης

Τρίποντα σερί έως το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Πέμπτη (1/3), προκειμένου να τσεκάρει την εξέλιξη βελτιωτικών έργων στις προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και να συνομιλήσει με τους ερυθρόλευκους.

Δεν ήταν ακριβώς στο πλαίσιο μιας ομιλίας αυτά που είπε προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά περισσότερο μια παρότρυνση εν μέσω χειραψίας και κουβέντας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σερί νίκες έως το τέλος της σεζόν, ένα "7 στα 7" αρχής γενομένης από μια πειστική επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα φέρει 21 πόντους στο σακούλι των Πειραιωτών και... ό,τι γίνει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ξανά σε παίκτες και προπονητές πως ο Ολυμπιακός βιώνει έναν "πόλεμο" από εξωγενείς παράγοντες του ποδοσφαίρου, με την διοίκηση να κάνει τα πάντα προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας και τους ζήτησε να κάνουν κι εκείνοι από την πλευρά τους το καλύτερο δυνατό έως το τέλος της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ με την ευκαιρία της επίσκεψης του στου Ρέντη, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των παικτών του και να τους παροτρύνει για ένα δυνατό "φίνις" στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας ένα σερί νικών από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (4/3, 19:30) στο Φάληρο.

Photo credits: olympiacos.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης
Οι φωτογραφίες με τον τραυματία Γκαρθία
Ο Ευαγγέλου σφυρίζει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Καραπαπάς: "Η επιστήμη ξανασηκώνει τα χέρια ψηλά"
Αναβολή στην απόφαση για το -3 του Ολυμπιακού
Μάριν: "Είμαστε οι κορυφαίοι στην Ελλάδα και δεν μπορούν να το αντέξουν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ