ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες για τις Κ-20 και Κ-15 του Ολυμπιακού

Νίκες για τις Κ-20 και Κ-15 του Ολυμπιακού

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του Ατρόμητου με σκορ 2-0 στου Ρέντη και συνέχισαν αήττητοι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η Κ-15 επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της ΑΕΚ στα Βριλήσσια.

Σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρόμητου Αθηνών και παρέμεινε πρώτος και αήττητος.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 20 αγώνες έχει να επιδείξει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες. Βρίσκεται στην 1η θέση, με +9 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ τον Ατρόμητο, ο οποίος έπαιζε με τρία στόπερ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια στις ευκαιρίες που δημιούργησε ,με τον Πλέγα και τον Τσιμίκα.

Στην επανάληψη χρειάστηκε ένα δίλεπτο ξέσπασμα για να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 53' ο Θανάσης Ανδρούτσος με κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Μανώλη Σάλιακα "γράφει" το 1-0 και στο 54' ο Κώστας Πλέγας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, παραβιάζει την εστία της αντίπαλης ομάδας για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει από τα πλάγια "φτιάχνοντας" φάσεις για γκολ αλλά δεν ήταν εύστοχος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, μετά από το τέλος του αγώνα είπε:

"Τα παιδιά έχουν πίεση αλλά παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και κερδίζουν. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος πρώτος και αήττητος. Σήμερα είχαμε απέναντι μας έναν καλό αντίπαλο που έπαιξε καλά στην άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Στο δεύτερο όμως καθαρίσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και περισσότερα γκολ. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και θα δώσουμε ευκαιρίες και σε πιο νέα παιδιά. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά έχουμε και άλλες δυνατότητες. Το θετικό είναι ότι υπάρχει συνεχής βελτίωση".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης (84’ Κιρτζιαλίδης), Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (89’ Χρήστου), Βρουσάι (86’ Χαντζάρας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κρούσελ, Στρουγγής (63' Φαρία), Κωστούλας, Παυλής (57' Χαϊρούλα), Νάτσος, Λαζαρίδης (46' Νταβιώτης), Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Κ-15: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-3

Σε αγώνα της 15ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) στα Βριλήσσια, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πειραιώτες "καθάρισαν" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας δυο γκολ, ενώ στο δεύτερο είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Το 1-0 ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνη στο 12', ενώ 8 λεπτά αργότερα (20') ο Γεωργαντής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 0-2.

Στο 70' ο Μπουλάρι, που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γλυνός διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, είπε μετά από τον αγώνα:

"Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον τελικό. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε κάθε αγώνα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Φυρογένης, Μπολανάκης, Μπεκίρη, Αναστασίου, Καραβίδας, Αρβανίτης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης, Αναστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμμα (65' Μποσκουϊδης), Τσακίρης (72' Μικρός), Γλυνός, Γεωργαντής (68' Μπουλάρι), Φέκκας (75' Τσέργας), Μούγιος (78' Ντρούγκας).

Νίκες για τις Κ-20 και Κ-15 του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ