ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκες για τις Κ-13, Κ-14 και Κ-15

Νίκες για τις Κ-13, Κ-14 και Κ-15

Για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Πανιωνίου. Νίκη με 3-0 για την Κ-14 κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ίδιο και για την Κ-13 με 3-1 κόντρα στους "πράσινους", ο Νικολάου έδωσε το παρών στον αγιασμό της Σχολής στο Πέραμα.

Αναλυτικά η δράση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το Σάββατο (4/11):

Κ-15: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

Για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-15, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (4/11), στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στις νίκες, μετά από την ήττα (5-4) κόντρα στον Παναθηναϊκό, και την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Απέναντι στον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός είχε δυο δοκάρια, στο 6' με τον Κίτσο και στο 30' με τον Ντόη, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 32' με δράστη τον Σταμούλη.

Στο 42' ο Ολυμπιακός έκανε με πλασέ του Κίτσου έγινε 2-0 και ο Πανιώνιος μείωσε στο 47' με τον Μπέση για το τελικό 2-1. Οι "κυανέρυθροι" είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν την ισοπαλία στο 80' όταν το σουτ του Πετράκη κατέληξε στο δοκάρι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπακωστούλης, τόνισε μετά το ματς: "Είχαμε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε πολλά γκολ ενώ στο δεύτερο αν και σημειώσαμε στην αρχή του και δεύτερο γκολ μετά από το 2-1 δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Κρατάμε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Η ομάδα είναι νέα και θέλει δουλειά".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Γαρμπής (61' Τσιουρής), Κατσόγιαννης, Γιγίνης (71' Κασέμι), Ντόη, Κίτσος, Παπανικόπουλος (48' Λιοφάγος), Σταμούλης (63' Σπυριδάκης), Συρμής (55' Πάστρας), Καραπαναγιωτίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδούδης (48' λ.τ Πραντάλος), Ταρσανάλης, Πέτρου, Ζουλιάς, Χριστοφυλλόπουλος (74' Μανωλάς) , Αντωνέας, Πάλος(51' Πετράκης), Αργυρίου, Χαϊκάλης (48' Ζαμάνης), Μπέσης, Αρβανίτης (63' Λαζάρου).

Κ-14: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0

Σε αναμέτρηση του "Attica Cup", που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η ομάδα Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχαν οι Ποιμενίδης (2) και Γιαννόπουλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές, Παπαντωνόπουλος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Μπομπότης (71' Αναστόπουλος), Σταυρόπουλος, Χρήστου (60' Κατσαούνος), Μάνδρος (68' Μπόλης), Φλώκος (68' Γλογοβίτης), Ποιμενίδης (71' Αρβανιτάκης).

Κ-13: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

Σε αναμέτρηση για το "Attica Cup", που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η ομάδα Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους", την οποία κατευθύνει από τον πάγκο ο Χρήστος Σκαλτσάς, πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος, Τουλγέρογλου, Χατζηανόγλου.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κοκμοτός, Βασιλάκος, Χουρδάκης, Δόριζας, Παρασκευάς, Σταράκης, Χατζηανόγλου, Μπουμπουλίμα, Νίνος, Φουστέρης, Διαμαντόπουλος/ Καραμπάγιας, Συρίγος, Ιασωνίδης, Τουλγέρογλου, Παπακανέλλος, Ρουμελιώτης, Μουζακίτης.

Αγιασμός παρουσία Νικολάου στο Πέραμα

Τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (4/11), παρουσία του ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Δημήτρη Νικολάου, ο Αγιασμός στη Σχολή που διατηρούν οι Πειραιώτες στο Πέραμα. Ο νεαρός στόπερ αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής και μετά από τον Αγιασμό δεν σταμάτησε να δίνει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες. Ο Δημήτρης Νικολάου έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Πέραμα, με επικεφαλής τον κ. Μακρόγλου, αν και είναι μόλις λίγους μήνες στο Δίκτυο, έχει ξεπεράσει τα 100 παιδιά. Το παρών έδωσε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος και φυσικά οι γονείς και οι προπονητές των παιδιών της Σχολής στο Πέραμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ