ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέος αποκλεισμός για Καρσελά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής άφησε τον Μεχντί Καρσελά εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Στην εξέδρα με Απόλλωνα Σμύρνης ο Μαροκινός, όπως και οι Ανδρούτσος, Νικολάου, Βούκοβιτς.

Ο Μεχντί Καρσελά θα δει άλλο ένα ματς πρωταθλήματος από την εξέδρα. Πλέον, έχει εξελιχθεί σε... συνήθεια για τον Μαροκινό να βλέπει τα παιχνίδια της Super League είτε από τον πάγκο, είτε από την εξέδρα.

Ο Λεμονής τον άφησε εκτός αποστολής για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος, αφού δεν τον συμπεριέλαβε στην 20άδα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καραϊσκάκης" (2/12, 19.30). Να θυμίσουμε ότι είχε μείνει έξω και από το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Εκτός έμειναν επίσης οι Ανδρούτσος, Νικολάου, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ, ο τιμωρημένος Οφόε που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Γιουβέντους και οι προερχόμενοι από τραυματισμό Εμενίκε και Μίλιτς.

Αντιθέτως, κανονικά στην 20άδα είναι ο Μάρκο Μάριν. Αναλυτικά η αποστολή: Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Έχει την καλύτερη επίθεση, χωρίς γκολ απ'τους σέντερ φορ
Για 14η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός
Σαΐνιο για τη Ριζούπολη: "Είπα στον Καραγκούνη 'πάμε να φύγουμε, ρισκάρουμε τη ζωή μας'"!
Ταχτσίδης: "Γι' αυτό άφησα την Ιταλία και ήρθα στον Ολυμπιακό"
Το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου οι πρώτοι αγώνες των "16" του Κυπέλλου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ