ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο πρόστιμο για τα επεισόδια με Άντερλεχτ

Νέο πρόστιμο για τα επεισόδια με Άντερλεχτ
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για τα όσα είχαν συμβεί έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ματς με την Άντερλεχτ. Δεν ανακοινώθηκε το ύψος του.

Πρόστιμο επέβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν πριν από τον αγώνα με την Αντερλεχτ, έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της βίας με βάση τον νόμο 4326/2015 και το άρθρο 1 («διοικητικά μέτρα κατά της βίας») και κοινοποιήθηκε στον Ολυμπιακό την προηγούμενη Παρασκευή. Ούτε όμως, οι «ερυθρόλευκοι», ούτε το υφυπουργείο Αθλητισμού (κατά την πάγια τακτική του σε παρόμοιες περιπτώσεις) δημοσιοποίησαν το ύψος του.

Να σημειωθεί ότι η διοικητική ποινή που επέβαλε ο Σταύρος Κοντονής στον Ολυμπιακό δεν έχει καμία σχέση με τις πειθαρχικές ποινές. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, έχουν τιμωρηθεί από την UEFA με πρόστιμο 25.000 ευρώ για τα επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ