ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Τσαγκλαγιάν

Νέο δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Τσαγκλαγιάν

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαψεύδει τον πρόεδρο της Ερσίγεσπορ για τα περί συμφωνίας με τον Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν, εντούτοις οι Τούρκοι επιμένουν και αναφέρουν πως η υπόθεση θα έχει καταλήξει θετικά μέσα στο Σαββατοκύριακο για τους Πειραιώτες.

Δεν ασχολούνται στον Ολυμπιακό με τα όσα λέει ο πρόεδρος της Ερσίγεσπορ για τα περί συμφωνίας με τον Ογκουλτσάν Τσαγκλαγιάν. Από την ΠΑΕ σχολίαζαν ότι η τουρκική ομάδα κάνει διάφορα "παιχνίδια" γιατί προφανώς θέλει να τον δώσει σε κάποιον από τους "μεγάλους" της τουρκικής Λίγκας.

Οι "γείτονες" όμως δεν ιδρώνουν και επιμένουν, με την "Fanatik" να τονίζει πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης θα έχει κλείσει στους Πειραιώτες και θα ενταχθεί στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τίτλος του άρθρου είναι πως "Ο Τσαγκλαγιάν πάει στον Ολυμπιακό" και πως οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν δικό τους τον παίκτη, κερδίζοντας στην κούρσα της απόκτησής τους τη Γαλατάσαραϊ, τη Μπεσίκτας και την Άστον Βίλα. Όσο για το κόστος της μετεγγραφής, αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ.

Μένει να δούμε αν όντως ισχύει το θέμα και πράγματι ο παίκτης είναι κοντά ή έχει δίκιο ο Ολυμπιακός που λέει πως δεν υπάρχει κάτι επί της ουσίας με τον 19χρονο και στόχος είναι να αναμειχθεί το όνομα των Πειραιωτών για να... τσιμπήσουν στην Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ