ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα ολομέτωπη επίθεση του Ολυμπιακού στον Αλαφούζο

Νέα ολομέτωπη επίθεση του Ολυμπιακού στον Αλαφούζο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο στη νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού γύρω από το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας και για την ατάκα "για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη".

Και ο "πόλεμος" ανακοινώσεων και επίσημων θέσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό συνεχίζεται… Η πειραϊκή ΠΑΕ αυτή τη φορά απάντησε στην τελευταία ανακοίνωση του "τριφυλλιού" και έκανε ολομέτωπη επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι " καλό θα ήταν να μην μιλάει για νομιμότητα" και πώς "είναι υπόλογος για φοροδιαφυγή δεκάδες εκατομμυρίων".

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:

"Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά, Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μην μιλάει για νομιμότητα".

"Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης, έχει καταπλακωθεί μεταξύ άλλων και στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος".

"Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο 'πόθεν έσχες', που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκειά τους με τσιρίδες και απειλές".

"Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν είδαμε το 50-50 για την ομάδα του Πειραιά"
Η σκληρή απάντηση του Ολυμπιακού στον Αλαφούζο
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δυσκολεύουμε τα σχέδια του Ολυμπιακού"
Διακοπή στη δίκη Τζιμπρίλ Σισέ - Βαγγέλη Μαρινάκη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ