ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ναι Κουέγιαρ σε Ολυμπιακό, διαπραγματεύσεις με Λεγανές"

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Sporting Gijon's goalkeeper Ivan Cuellar during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 23, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με τη "Marca" ο Πίτσου Κουέγιαρ έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη deal στις διαπραγματεύσεις των "ερυθρολεύκων" με τη Λεγανές.

Πολύ κοντά στο ν' ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον πρώην συμπαίκτη του, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, βρίσκεται ο 34χρονος γκολκίπερ, Πίτσου Κουέγιαρ, σύμφωνα με τη "Marca".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γκολκίπερ από την Μπανταχόθ έχει αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Πρωτίστως, γιατί είναι καλή οικονομικά και δευτερευόντως γιατί ο νέος τεχνικός των "πεπινέρος", Μαουρίσιο Πελεγρίνο, ψάχνει ήδη βασικό γκολκίπερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα δεν υπάρχει deal ακόμη. Οι διαπραγματεύσεις της Λεγανές με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Μπορεί η ομάδα της Μαδρίτης να καταφέρθηκε σε πρόσφατη ανακοίνωσή της κατά των εκπροσώπων του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο - είναι οι ίδιοι που εκπροσωπούν και τον Πίτσου Κουέγιαρ - αλλά οι σχέσεις της με την αντίστοιχη του Πειραιά παραμένουν εξαιρετικές (αναμένεται να διεξαχθεί και φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας μέσα στο καλοκαίρι).

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ