ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να πάτε εσείς στον τελικό της Ουγκάντα"

"Να πάτε εσείς στον τελικό της Ουγκάντα"

O Oλυμπιακός απορρίπτει την πρόταση Ανδριανού να καθίσουν στο τραπέζι μαζί με Σαββίδη και Αλαφούζο!

Στον Ολυμπιακό, δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να "δεχτούν" την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ανδριανού, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους προέδρους των ΠΑΕ και ιδιαίτερα με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Έκπληκτοι άκουσαν στον Ολυμπιακό ότι η μοναδική αντίδραση της Πολιτείας, αλλά και της ΕΠΟ για τα σημεία και τέρατα της Τούμπας ήταν μια τυπική κοινότυπη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Περιορίστηκε σε πολιτικά ευχολόγια, παρότι στην Τούμπα έγιναν πρωτοφανή περιστατικά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτεί μια τέτοια πρόσκληση.

"Με ποιους να καθίσουμε μαζί; Με αυτούς που δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη για την ντροπή της Τούμπας; Για αυτούς που δεν είχαν την ευθιξία έστω να καταδικάσουν τα έκτροπα;

Με επαγγελματίες συκοφάντες που για να καλύψουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, ρίχνουν λάσπη με το… κιλό στον Ολυμπιακό; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση", έλεγαν οι Πειραιώτες δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

"Και σε ποια βάση λοιπόν να γίνει κουβέντα;" ήταν οι πρώτες σκέψεις στο λιμάνι.

Και λίγο νωρίτερα προηγήθηκε η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου ότι τα "επεισόδια ήταν αναπόφευκτα έπειτα από τη συμπεριφορά που είχε δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν ήταν σωστό, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Θυμηθείτε τι είχε γίνει και με μας. Στη Ριζούπολη".

Στον Ολυμπιακό λένε πως μίλησε για τη Ριζούπολη όπου οι Πράσινοι είχαν μαζί οπαδούς τους, για το ματς που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς καμία διακοπή, χωρίς ούτε μια φάση για να θυμάται κανείς τον διαιτητή (αλήθεια ποιός ήταν;)

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν στην Τούμπα δεν τα έχουν με τον κόσμο των Θεσσαλονικιών, αλλά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. "Αν όλα αυτά είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη θα ζητούσαν την βίαιη προσαγωγή της δικής μας διοίκησης για δεκάδες ποινικά αδικήματα.

Ποιος δημιούργησε όλο το κλίμα τρομοκρατίας; Ποιος μοίρασε τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα; Ποιος έκανε τις… εξυπνάδες με τα ψάρια στον πάγκο; Ποιος έβαλε τους "φουσκωτούς" στη φυσούνα και τα αποδυτήρια για να χτυπούν και να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές;" αναρωτιούνται οι Πειραιώτες.

Και συμπλήρωσαν "αντί η Κυβέρνηση με την ΕΠΟ να αποφασίσουν την απαγόρευση του τελικού και να αναζητήσουν τους πραγματικούς ενόχους για να "χτυπήσουν" στα αλήθεια τη βία, ετοιμάζουν… γιορτή. Τον τελικό κυπέλλου… Ουγκάντας 2014".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ