ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Σεμπά και Καρσελά μίλησαν κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Λισσαβώνα ενόψει της αναμέτρησης την Τετάρτη (22/11, 21:45) με την Σπόρτινγκ. Τι δήλωσαν οι δυο παίκτες.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θέλει μόνο τη νίκη στη μάχη για την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στους "32" του Europa League. Υπάρχει και σενάριο για την 2η θέση, αλλά εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά και το τι θα συμβεί την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Οι Σεμπά και Καρσελά μίλησαν κατά την αναχώρηση της αποστολής των Πειραιωτών, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως "γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και είναι πολύ σημαντική η νίκη. Επομένως, θα τα δώσουμε όλα, ξέρουμε πως έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, στους αγώνες και γι' αυτό θέλουμε να πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα γι' αυτό".

Για την αγωνιστική του κατάσταση, μιας και προερχόταν από τραυματισμό, ανέφερε: "Νιώθω καλά, έχει τελειώσει η αποκαταστάσή μου, έχω επιστρέψει, είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό και έχω μεγάλη επιθυμία να βοηθήσω την ομάδα μου".

Καρσελά: "Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

Ο Μεχντί Καρσελά, είπε με τη σειρά του: "Θα πρέπει απλά να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό από τη δική μας πλευρά, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και όταν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λισσαβώνα".

Για τις αμυντικές αδυναμίες της Σπόρτινγκ, σχολίασε: "Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες, γιατί το Champions League είναι μια διοργάνωση που κρίνονται πολλά από τις λεπτομέρειες και εκτός απ' αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι και μπροστά, διότι είναι σημαντικό να σκοράρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ