ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μυρίζει... καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόχος του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε, το 7Χ7 που ζητούσε η διοίκηση δεν έγινε και πλέον στο Λιμάνι έχουν μπει σε διαδικασία να ρίχνουν για τα καλά ματιές στην επόμενη μέρα με... θέα το καλοκαίρι.

Το χθεσινό 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξαφάνισε ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά η εικόνα των "ερυθρολεύκων" δεν πείθει κανέναν.

Στο Λιμάνι ήδη έχει αρχίσει να μυρίζει... καλοκαίρι. Τι εννοούμε; Από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο τίτλος, είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν το προσεχές διάστημα.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είχε πει στους παίκτες του ότι "όλοι είστε υπό κρίση" πριν από καμιά εικοσαριά μέρες, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπό κρίση δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής που προσλήφθηκε αρχικά με το σκεπτικό ότι θα έβλεπε την ομάδα έως το τέλος της σεζόν και θα την έχτιζε για την επόμενη χρονιά.

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΩΝΕΥΤΕΙ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΠΑΟ

Ο Ισπανός τεχνικός από την ημέρα που κάθισε στον κόκκινο πάγκο, έχουμε δει τον Ολυμπιακό να σημειώνει μόλις τρεις νίκες με Λαμία, Ξάνθη και Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (σ.σ. δεν υπολογίζουμε καν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πλατανιά), ενώ στα υπόλοιπα ματς εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Το χθεσινό 1-1 και ειδικά κόντρα στον... μνημονιακό Παναθηναϊκό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που θα το χωνέψουν εύκολα στη διοίκηση.

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα των αποφάσεων. Απομένουν έξι αγωνιστικές, έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του ένα πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα συγκριτικά με αυτό που προηγήθηκε για να πετύχει το 6Χ6, αλλά πλέον αυτό δεν αρκεί για να σώσει κάποιους ποδοσφαιριστές που φαίνεται ότι ανοίγουν την πόρτα του Ρέντη.

Είναι ολοφάνερο ποιοι ποδοσφαιριστές δεν κέρδισαν το στοίχημα, ποιοι παίκτες έβγαζαν μονίμως νεύρα, ποιοι παίκτες τσακώνονταν για την εκτέλεση ενός πέναλτι βάζοντας το "εγώ" πάνω από το "εμείς", ποιοι παίκτες έχουν επιστρέψει σε πολύ κακή κατάσταση από τα Χριστούγεννα ή από τραυματισμούς που πέρασαν.

Όσο για τον Όσκαρ Γκαρθία; Εξ αρχής είχε εκφράσει αμφιβολίες για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Εξ αρχής είχε μιλήσει και για τα σοβαρά προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Έχει ένα σωρό ελαφρυντικά. Από την άλλη όμως, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένας Ολυμπιακός που πετάει στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ένα διάστημα που ουσιαστικά οφείλει να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο από τη στιγμή που αποτελεί κοινό μυστικό ότι από το 60'-65' και μετά η ομάδα μένει από βενζίνη.

Σε αυτό το δίμηνο ο Ισπανός δεν έχει παρουσιάσει κάποιους αυτοματισμούς στο πρώτο 45λεπτο, στο χρονικό διάστημα δηλαδή που δεν εμφανίζουν οι παίκτες συμπτώματα κόπωσης, όπως στο τελευταίο μισάωρο των αγώνων.

ΣΤΟΧΟΣ Η 2η ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Για όλους στον Ολυμπιακό ήταν ένα μάθημα η φετινή χρονιά. Αυτό που θα ζητήσουν οι διοικούντες από τους παίκτες τις επόμενες μέρες είναι τουλάχιστον να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, καθώς μην ξεχνάμε ότι η 2η θέση οδηγεί στα προκριματικά τουChampions Leagueκαι αυτό δεν πρέπει κανείς να το αγνοεί.

Η διαφορά από τον ΠΑΟΚ είναι στους δύο βαθμούς, εφόσον δεν αλλάξει κάτι στις εφέσεις και ο "Δικέφαλος του βορρά" έχει την ερχόμενη Κυριακή (11/3) το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα.

Οπότε, μπορεί να κάνει γκέλα και να τον πιάσει ο Ολυμπιακός στην 2η θέση. Μην ξεχνάμε ότι στην ισοβαθμία οι "ερυθρόλευκοι" είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο -7 δεν μιλάς για τη γραμμή
Μας κουράσατε!
Παντελίδης: "Η φυσική κατάσταση το πρόβλημα του Ολυμπιακού"
Δεν μπορεί χωρίς τον κόσμο του ο Ολυμπιακός
Η νέα βαθμολογία στην κορυφή μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ