ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπρούνο Βιάνα, ο εκλεκτός του Μπέντο"

"Μπρούνο Βιάνα, ο εκλεκτός του Μπέντο"
Μπρούνο Βιάνα

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Κρουζέιρο βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες ώρες στη Λατινική Αμερική. "Θερμή εισήγηση του προπονητή", υποστήριζαν στο λιμάνι. (VIDEO).

ΟΜπρούνο Βιάνα στον Ολυμπιακό! Αυτό μετέδωσαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ και λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό ότι όντως είναι από τους παίκτες για τον οποίο ενδιαφέρονται οι "ερυθρόλευκοι" και μάλιστα ο Πάουλο Μπέντο έχει κάνει θερμή εισήγηση στη διοίκηση για την απόκτησή του!

Στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, τους εξήγησε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, Πρόκειται για 21 ετών αμυντικό που ανήκει στην Κρουζέιρο, έχει ύψος 1.87μ. και μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί στόπερ, όσο και ως αριστερό. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στη Βραζιλία, οι"ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονταινα βγάλουναπό τα ταμεία τους κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίστηκε ότι θα πάει για άλλον έναν χαφ, είτε αποχωρήσει κάποιος (σ.σ. προφανώς ο Μιλιβόγεβιτς), είτε όχι. Επίσης, ότι θα αποκτηθεί ένας επιθετικός για βασικός (σ.σ. ο Καρντόσο βρίσκεται πολύ κοντά) και άλλος ένας για να συμπληρώσει την τριάδα με τον Ιντέγιε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τορεθίγια: "Ο Σιόβας; Δεν έχουμε 100% στήριξη να τον αποκτήσουμε"
Θέλει να απαλλαχθεί από τον Καρντόσο η Τράμπζονσπορ
Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!
Για Σισοκό και Ολυμπιακό λένε στην Αγγλία
Κάτι παραπάνω από... τραβηγμένο για Σισοκό!
Και ο Τετέι στο "κάδρο" για τον Ολυμπιακό!
"Πλησιάζει" σε Ατρόμητο ο Μαρτίνες
Ανοίγει ο δρόμος για Καρντόσο, ματιές και σε... Κουράνι!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ