ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπράβο" και "καμπανάκια" Λεμονή στους παίκτες

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Tάκης Λεμονής έβαλε "φρένο" στους πανηγυρισμούς αμέσως μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Το πρωτάθλημα!

Ο Τάκης Λεμονής δεν πετάει στα σύννεφα. Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό ανέκαθεν ήταν ένας προπονητής που δεν ξέφευγε το μυαλό του. Όταν έμπαινε στα αποδυτήρια μετά από μεγάλες νίκες δεν θύμιζε τον Λεμονή που βλέπαμε λίγα λεπτά νωρίτερα που πανηγύριζε, λες και ήταν οπαδός στην ερυθρόλευκη εξέδρα.

Μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα κάτι τον "έτρωγε". Αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου ήταν κάτι που δεν το είπε για το... θεαθήναι. Ότι δηλαδή πίστευε πώς θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι παραπάνω από το “Χ”. Θεωρούσε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να γράψει ιστορία, πώς του παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες να κάνει το "μπαμ" σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

"ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΑ"

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια το είπε άλλωστε και στους παίκτες του: "Σας έβλεπα και δεν σας χόρταινα! Μπήκατε με τη νοοτροπία που έπρεπε, είχαμε τη μαχητικότητα που έπρεπε για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν σας κρύβω όμως ότι το πίστευα πώς θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε την Μπάρτσα. Κι αυτό το πίστευα, γιατί εσείς μου δώσατε αυτό το δικαίωμα. Μπράβο και πάλι μπράβο".

Ο 57χρονος τεχνικός όμως δεν σταμάτησε εκεί. Δεν ήθελε να μείνει στα συγχαρητήρια και στο "τι ωραία βραδιά προσφέρατε στον κόσμο μας". Θέλησε να πάει παρακάτω, να κοιτάξει το άμεσο μέλλον, ένα μέλλον που λέει "Πλατανιάς στο Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Κυριακής (5/11, 15.00)".

"Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα και μείνετε σε αυτό το 0-0 με την Μπαρτσελόνα. Σας το ξαναλέω μπράβο σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεγελαστούμε όμως", συμπλήρωσε ο Λεμονής και πρόσθεσε: "Το ταμείο στο ποδόσφαιρο πάντοτε γίνεται στο τέλος. Κρατήστε όλη σας την ενέργεια για πανηγυρισμούς στο τέλος της σεζόν. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πορεία της σεζόν και κυρίως στο πρωτάθλημα".

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Καταλήγοντας, θα σας δώσουμε και ένα μικρό παρασκήνιο. Όταν οι παίκτες κλειδώθηκαν το πρωί της Κυριακής (29/10) στα αποδυτήρια και με πρωτοβουλία των Φορτούνη, Ρομαό και Οφόε μίλησαν μεταξύ τους για να δουν τι φταίει, νωρίτερα τους είχε μιλήσει ο Λεμονής.

Ο κόουτς εκείνη τη στιγμή τούς είχε πει πάνω-κάτω αυτά που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την Μπαρτσελόνα. Ότι στα δικά του μάτια έπαιξαν παθιασμένα και με ψυχή. Ότι η κριτική που ασκήθηκε προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν κάπως άδικη για την αγωνιστική τους εικόνα και κυρίως για τη διάθεσή τους στο ντέρμπι.

Ο Λεμονής το παραδέχτηκε και δημοσίως δύο μέρες αργότερα ότι ουσιαστικά δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του από τη νοοτροπία με την οποία μπήκαν στην Λεωφόρο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένας πόντος η χαρά του
Κούτρης: "Καταθέσαμε την ψυχή μας με την Μπαρτσελόνα"
Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!
Τρομερό σχόλιο της UEFA για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος
Όταν τα choreos... έντυσαν όλο το "Γ. Καραϊσκάκης"
Η αποθέωση στον Βαλβέρδε απ' τους φίλους του Ολυμπιακού
Λεμονής: "Μην ξεγελαστούμε από το αποτέλεσμα, θα είναι εγκληματικό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ