ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ"

Μπουχαλάκης: "Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στον αγώνα με τη Μίλαν και έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Μίλησαν και οι Ντομίνγκες, Διαμαντάκος.

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Μίλαν, Ανδρέας Μπουχαλάκης, έκανε δηλώσεις στη NOVA μετά το τέλος του φιλικού αγώνα για την πρεμιέρα του ΙCC, όπου οι Πειραιώτες κατάφεραν να επιβληθούν με 3-0.

"Νομίζω πως είχαμε μια πολύ καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε τη Μίλαν με αυτό το εμφατικό σκορ. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε, ήταν ένα φιλικό και πάμε παρακάτω", είπε για τη νίκη επί της Μίλαν και για το γκολ που σημείωσε, ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζω και προσπαθώ να κερδίσω μια θέση σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Ο Μπουχαλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα δουλέψουμε στις τρεις ημέρες που έχουμε μαζί με τον προπονητή μας, θα δούμε πως παίζει η Λίβερπουλ και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι".

Τέλος, δήλωσε για το ποιο θέση του ταιριάζει περισσότερο: "Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής".

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ

Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας στη διοργάνωση ήρθε από εσένα! Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ακόμη πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει όλα όσα μας έχει μάθει το προπονητικό τιμ αυτό τον καιρό. Δείχνουμε πως είμαστε μία ομάδα ενωμένοι και πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια!»

Πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας να συνδυάζεται το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα; Είναι δύσκολο να γίνει;

«Είναι δύσκολο, είναι η αλήθεια. Είναι νωρίς για εμάς το να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά με δυνατά παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και τα πόδια μας είναι ίσως λίγο… βαριά ακόμη για τέτοια ματς. Όπως και να ‘χει, προσπαθούμε να βγάζουμε στο γήπεδο όσα ζητάει ο προπονητής μας, σιγά - σιγά πιστεύω πως το καταφέρνουμε και καλύτερα και νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο Ολυμπιακός έδειξε, με τη νίκη απόψε, πως δεν ήρθε στο ICC απλά για να… συμμετάσχει, αλλά για να προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο!

«Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει αυτό το τουρνουά και πως μας βοηθάει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είναι ωραίο το να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ομάδες. μας βοηθάει πάρα πολύ το να κάνουμε πράξη όσα μας ζητάει ο κ. Μίτσελ. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε!»

Ο κόσμος σε λάτρεψε ήδη με το Νο. 10 στην πλάτη! Θα το φοράς φέτος;

«Ναι! Είναι ένα νούμερο που μου αρέσει πολύ το 10. Θα είναι το νούμερο που θα φοράω φέτος!»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ

Συνηθίζουμε να λέμε πως τα αποτελέσματα δεν είναι το πρωτεύον στην προετοιμασία, όμως πολλές φορές είναι σημαντικά, γιατί δίνουν κουράγιο για να συνεχίζεται η σκληρή δουλειά. Συμφωνείς;

«Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό, απέναντι στη Μίλαν, μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Εφαρμόσαμε όλα όσα δουλεύουμε στην προετοιμασία. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ήμαστε πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο, παίξαμε όπως μας ζήτησε ο προπονητής και για αυτό το λόγο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Η ομάδα έδειξε δουλεμένη και με ομοιογένεια, σε ένα τόσο σημαντικό φιλικό. Αυτό πόση αυτοπεποίθηση σας δίνει;

«Σημαίνει ότι οι κόποι μας ανταμείβονται. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και θέλουμε αυτό να βγαίνει και στους αγώνες».

Το να σκοράρεις σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά, απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα, όπως η Μίλαν, τι σου λέει σε προσωπικό επίπεδο;

«Το ήθελα πάρα πολύ. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και χαίρομαι που το έκανα!»

Ένα μήνυμα για τον κόσμο πίσω στην Ελλάδα που είδε το ματς από την τηλεόραση;

«Έπεται και συνέχεια! Θέλουμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% του εαυτού μας για να κερδίζουμε!»

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ