ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ανασταλτικά"

Μπουχαλάκης: "Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ανασταλτικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν λειτούργησε επιθετικά όσο καλά θα ήθελε, ωστόσο ανασταλτικά δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να φτιάξει καμία κλασική ευκαιρία.

"Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα. Θέλαμε από την αρχή να δώσουμε ρυθμό στο παιχνίδι, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και από εκεί και πέρα κρατήσαμε το σκορ, δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, αλλά νομίζω με πολύ καλή άμυνα ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Θέλαμε και για τα 35 χρόνια που συμπληρώνονται να δώσουμε και χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και σε αυτούς που έφυγαν τότε. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι.

Καταφέραμε κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα που σκοράρει αρκετά γκολ σε κάθε αγώνα, να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό και πιστεύω οι τρεις βαθμοί στο τέλος μας δικαιώνουν", τόνισε αρχικά ο Κρητικός μέσος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην δράση έπειτα από ένα δύσκολο πεντάμηνο με τραυματισμούς:

"Δεν θέλω να μένω πίσω. Πέρασα αρκετά δύσκολα. Τώρα κοιτάμε μπροστά, επέστρεψα, είμαι καλά. Ο προπονητής με θεώρησε έτοιμο και την Τετάρτη και τώρα για να δώσω κάποιες βοήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και όλα τα άλλα θα έρθουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ