ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Ανώτεροι από την Αστάνα"

Μπουχαλάκης: "Ανώτεροι από την Αστάνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Αστάνα, παρά το 1-1, ενώ υποστήριξε ότι με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα, ενώ στο β' ημίχρονο απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να φύγει με το "διπλό" από το Καζακστάν.

" Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι γηπεδικές συνθήκες αλλά και η ομάδα της Αστάνα, που είχε να ηττηθεί σε πολλούς αγώνες στην Ευρώπη. Νομίζω αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά των δύο ημιχρόνων, ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο.Δημιουργήσουμε καλές φάσεις και ήμασταν λίγο άτυχοι στο τέλος που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη" , ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV για το αποτέλεσμα στο "Astana Arena".

Όσον αφορά την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα; " Είμαι πολύ χαρούμενος, δουλεύω καθημερινά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Να δείξω ότι έχω θέση και εγώ σε αυτή την ομάδα. Από την στιγμή που μου δίνει την ευκαιρία, είμαι υποχρεωμένος να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό" , τόνισε ο Μπουχαλάκης που ρωτήθηκε και για το ντέρμπι της Κυριακής (6/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό:

" Πιστεύω είναι το καλύτερο για να κλείσουμε αυτό το δύσκολο μήνα που είχαμε. Καταφέραμε να πάρουμε μόνο νίκες και αυτή την ισοπαλία. Το περιμένουμε πως και πως. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Και να καταφέρουμε να πάρουμε και αυτή τη νίκη, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε πιο κοντά στο τίτλο του πρωταθλήματος" , υποστήριξε ο μέσος των Πειραιωτών.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Μπορούσε και τη νίκη ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα
Τα γκολ του Αστάνα - Ολυμπιακός
Photostory από την Αστάνα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ