ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουρούσης: "Δεν ξαναπαίζω στην Εθνική"!

Μπουρούσης: "Δεν ξαναπαίζω στην Εθνική"!
Καρφώνει εντυπωσιακά ο Γιάννης Μπουρούσης INTIME SPORTS

"Δεν με σέβονται και δεν ξαναπαίζω στην Εθνική" δήλωσε μετά τον δεύτερο τελικό ο Γιάννης Μπουρούσης, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Βόμβα Μπουρούση μετά το τέλος του αγώνα. Διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού, ο άσος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ομάδα.

Βολές και του Γκόρντον για τις ...βολές του ΠΑΟ

" Δεν ξαναπαίζω στην Εθνική Ομάδα, γιατί οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ δε με σέβονται. Πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό έχω ζήσει τόσα πολλά, έγινε και το σημερινό και πήρα την απόφασή μου. Με πληγώνει, γιατί αγαπάω την Εθνική και το απέδειξα πέρσι όταν έπαιξα με σπασμένο χέρι και όλο το καλοκαίρι έτρεχα στα νοσοκομεία, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς", ήταν η ακριβής δήλωση του "ερυθρόλευκου" σέντερ

Ο Τζαμόν Γκόρντον αναφέρθηκε κι αυτός στη διαιτησία: " Ακόμη και ως παίκτης του Αμαρουσίου, είχα καλύτερες διαιτησίες κόντρα στον Παναθηναϊκό, απ' ό,τι τώρα. Η διαφορά στις βολές ήταν τεράστια. Πρέπει να νικήσουμε το τρίτο ματς, γιατί αλλιώς η σειρά θα τελειώσει. Φταίμε, πάντως, κι εμείς γιατί στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ