ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Τρεις βαθμοί για να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Για τις ιδιαιτερότητες του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Αλμπέρτο Μποτία στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Πίστη για τρίποντο από τον Ισπανό σέντερ μπακ.

Για τις ιδιαιτερότητες του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (25/2, 19:30) μίλησε ο Αλμπέρτο Μποτία στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA. Ο έμπειρος στόπερ ανέλυσε τα δεδομένα της αναμέτρησης και ανέδειξε την αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα του Πειραιά, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο.

Αναφορικά με το "κλειδί" της νίκης στο ντέρμπι, είπε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Για το λόγο αυτό πιστεύω πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες θα παίζουν με πολύ μεγάλη ένταση. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε μετά από αυτό το δύσκολο παιχνίδι εμείς να είμαστε οι νικητές και να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάνω απ' όλα, να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση".

Ο Μποτία αναφέρθηκε και στην κούρσα του τίτλου: "Φυσικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να μείνουμε ζωντανοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ο Ισπανός αμυντικός έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο: "Εύχομαι να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και να δουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας σαν Ολυμπιακός θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε τη χαρά ενός καλού αποτελέσματος. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην κούρσα του τίτλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ