ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στα προημιτελικά"

Μποτία: "Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στα προημιτελικά"

Ο Αλμπέρτο Μποτία συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League και μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τη σημαντική διάκριση, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League, επικρατώντας με 3-0 της Οσμάνλισπορ στην Άγκυρα. Kαταλυτικό ρόλο στην σπουδαία πρόκριση των "ερυθρολεύκων" έπαιξε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση.

Γι' αυτό το λόγο, η UEFA τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Με αφορμή τη σημαντική διάκριση, ο Ισπανός στόπερ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και υποστήριξε πως οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στα προημιτελικά, ενώ δήλωσε χαρούμενος για το βραβείο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Σημαίνει ότι κάναμε τη δουλειά μας όχι μόνο σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Θα παλέψουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε και στην επόμενη φάση", υποστήριξε ο Ισπανός στόπερ.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ