ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Πώς να μην κάνεις λάθη στο Καμπ Νόου;"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μποτία, Μέσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία δήλωσε μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα ότι στο Καμπ Νόου δεν είναι εύκολο να αποφύγεις λάθη, καθώς και ότι είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να παίξει άμυνα σε αυτή την έδρα. Τι ανέφεραν Ομάρ και Προτό.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, στάθηκε στη δυσκολία της ομάδας του να αποφύγει τα λάθη στο Καμπ Νόου. Μετά την ήττα (1-3) στη Βαρκελώνη, δήλωσε στην ΕΡΤ: "Είναι μεγάλη ομάδα η Μπαρτσελόνα, δύσκολος αντίπαλος. Έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη, όμως εδώ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι ομάδα που σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε αυτό. Παίζει γρήγορα, με μία επαφή, ανοίγει χώρους, δεν είναι εύκολο να παίξεις άμυνα εναντίον τους".

Για την επιστροφή του στη δράση με τον Ολυμπιακό: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέστρεψα μετά από τόσο καιρό. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω, είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό".

ΟΜΑΡ: "ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ"

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, δήλωσε: "Είχα πρόβλημα τραυματισμού, το άφησα πίσω και νιώθω ωραία που επέστρεψα. Κάναμε καλή δουλειά πιστεύω. Δεν ήταν αρκετή όμως για να πάρουμε κάτι θετικό, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÅËÁÌÐÍÔÅËÁÏÕÉ  / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ελαμπντελαουί EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι κάτι ιδιαίτερο να έρχεται κανείς να παίζει σε αυτό το υπέροχο γήπεδο, απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος που τέσταρα τις ικανότητές μου κόντρα σε μια τέτοια ομάδα. Είναι σπουδαία εμπειρία να παίζει κανείς απέναντι στη Μπαρτσελόνα".

Για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης από εδώ και πέρα: " Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας και εκεί ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας. Πρέπει να πιστέψουμε τους εαυτούς μας. Επίσης είναι εξαιρετικά κρίσιμο το εκτός έδρας ματς με τη Σπόρτινγκ".

ΠΡΟΤΟ: "ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΙΞΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ"

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών και εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, Σίλβιο Προτό, μίλησε για τον φανερό εκνευρισμό του μετά από το γκολ φάουλ που δέχθηκε από τον Λιονέλ Μέσι.

"Αναστατώθηκα, γιατί άγγιξα την μπάλα στο φάουλ. Η άμυνα ήταν πιο μακριά από τη γραμμή των 6 μέτρων και δεχθήκαμε γκολ. Μέχρι τότε και με 10 παίκτες που έπαιζε η Μπαρτσελόνα, νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Ήμουν απογοητευμένος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν δέχεσαι δεύτερο γκολ, ξέρεις ότι ίσως έχουν τελειώσει τα πάντα. Καταφέραμε, πάντως, να βάλουμε ένα γκολ".

"Για μένα δεν έχει διαφορά είτε παίζω με Πανιώνιο είτε με Μπαρτσελόνα, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τον αγώνα. Τώρα, όταν κάνεις αποκρούσεις κόντρα σε Μέσι και Σουάρες, σαφώς και είναι πιο δύσκολα. Για μένα, θέλω να κερδίζω αγώνες και σήμερα δεν κερδίσαμε, παρότι ξέρουμε το μέγεθος του αντιπάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άλλη κλάση η Μπαρτσελόνα, 3-1 τον μαχητή Ολυμπιακό
"Πέστε κάτω, οε - οε - οε" φώναξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Σουάρες
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων
Βαλβέρδε: "Δώρο για εμένα να επιστρέψω στο Γ. Καραϊσκάκης"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ