ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Οι στημένες φάσεις είναι το πιο σημαντικό"

Μποτία: "Οι στημένες φάσεις είναι το πιο σημαντικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, απέδωσε στη συγκέντρωση τη νίκη των "ερυθρολεύκων" αλλά και τις στημένες φάσεις. Στο ίδιο μήκος και ο Μιλιβόγιεβιτς.

Αν και χρειάστηκε να κάνει πέντε ράμματα στο κεφάλι μετά από μια σφοδρή σύγκρουση που είχε, ο Ισπανός αμυντικός, Αλμπέρτο Μποτία, έκανε τη δουλειά του καθώς άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, επί του Πανιωνίου.

Μιλώντας στη NOVA μετά τη λήξη του ματς, ο Μποτία αναγνώρισε τη δυσκολία του ματς κι απέδωσε τη νίκη στη συγκέντρωση αλλά και την αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις.

"Ήταν πάνω - κάτω η ημερομηνία πέρυσι που σκόραρα, αλλά είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.Άνοιξε λίγο το κεφάλι κι έχω κάνει πέντε ράμματα για ενθύμιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το δεχτούμε, πότε χτυπάς εσύ, πότε δέχεσαι.

Ξέραμε για τον Πανιώνιο, ότι είναι μια δύσκολη ομάδα στην έδρα της, έπρεπε να κάνουμε καλή δουλειά, την κάναμε, η ομάδα ήταν καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος με ή χωρίς την μπάλα σε αυτά τα ματς.

Η στημένη μπάλα είναι σημαντική, στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό μερικές φορές είναι οι στημένες φάσεις. Ειδικά σε ματς κλειστά όπως το σημερινό, είναι σημαντικό να το κάνουμε και φέτος.

Συμφωνώ με τον Μπέντο, η ομάδα έχει πολλά να βελτιώσει και γι' αυτό δουλεύει. Είμαστε ακόμη στην αρχή, όμως έτσι είναι τα πράγματα, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Με εξέπληξε προς το καλό το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ελλάδα, δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ. Προσπαθώ να το απολαμβάνω", υποστήριξε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Photo credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ