ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Ο διαιτητής είχε χάσει το παιχνίδι από την αρχή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά παράπονα είχε από την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος υποστήριξε πως όλες οι αποφάσεις εις βάρος των "ερυθρόλευκων" ήταν λανθασμένες.

Η διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου άφησε παραπονούμενους τους "ερυθρόλευκους" και μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία μίλησε για τα λάθη του ρέφερι εις βάρος της ομάδας του λιμανιού λέγοντας χαρακτηριστικά.

Πως έχεις ζήσει το ντέρμπι, τις συγκεκριμένες φάσεις που είσαι πρωταγωνιστής;
"Κατά τη γνώμη μου είναι 100% λανθασμένες οι αποφάσεις του διαιτητή σε σχέση με μένα. Πιστεύω πως υπάρχει πέναλτι στο δεύτερο μέρος υπέρ μας. Στις φάσεις που πήγα να συζητήσω μαζί του είχε απόλυτη άρνηση. Όταν υπήρχε κάτι εναντίων μας χωρίς να υπάρχει καν επαφή ο αντίπαλος έπεφτε μόνος του έδινε φάουλ. Ο διαιτητής είχε χάσει το παιχνίδι από την αρχή".

Και αυτό επηρέασε τον τρόπο που αγωνιστήκατε, υπήρχε πολύ ένταση από την αρχή;
"Σε ένα ντέρμπι οι ομάδες βγαίνουν με επιθετικότητα και ένταση και πάνω σε αυτό γίνονται φάουλ και συγκρούσεις. Ο διαιτητής δεν ήξερε πως να αντιδράσει από την αρχή. Ξεκίνησε να δίνει κίτρινες κάρτες, ακόμα και όταν πήγαμε να συζητήσουμε μαζί του έδινε επιπλέον κίτρινες κάρτες και έδειξε ότι δεν ξέρει πως είναι ένα ντέρμπι".

Το ότι έχετε τόσο μεγάλη διαφορά από τους διώκτες σας είναι σημαντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
"Το παιχνίδι αυτό τελείωσε, χάσαμε τρεις βαθμούς αλλά δεν θα το σκεφτούμε άλλο. Οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν σημαίνει ότι είναι καλύτεροι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης το οποίο είναι πολύ σημαντικό και μετά να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ