ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Να σταματήσουμε την Μπάγερν, όπως μπορούμε"

Μποτία: "Να σταματήσουμε την Μπάγερν, όπως μπορούμε"
Μποτία INTIME SPORTS

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμέρτο Μποτία ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του το ματς με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, ως κομβικό για τη φετινή πορεία των "ερυθρολεύκων".

Στην εκπομπή ''MI" του "Radio Marca" φιλοξενήθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία παραδεχόμενος την εξαιρετική φόρμα του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε στην ανάγκη οι "ερυθρόλευκοι" να σταματήσει την Μπάγερν με όποιον τρόπο μπορούν, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Το ματς κόντρα στην Άρσεναλ μας έδωσε μία μικρή ένεση ηθικού, για να πιστεύουμε ότι μπορούμε. Στην τελική το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αυτό που καθορίζει τη δουλειά του. Μετά πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα πολύ συμπαγής, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε όπως μπορέσουμε.

Είμαι χαρούμενος για τα τέσσερα γκολ που πέτυχα, διανύω καλό διάστημα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ οικογενειακό, ακόμη και να μην ακούγεται πολύ στην Ευρώπη είναι μία οντότητα με πολλούς φιλάθλους. Όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητά του, το ελληνικό πρωτάθλημα κάθε φορά μεγαλώνει κι άλλο, τα πράγματα πηγαίνουν καλά", υποστήριξε ο 26χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ