ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, πρέπει να αλλάξουμε τσιπ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποκάλυψε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στα αποδυτήρια μετά από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την τρίτη σερί στο πρωτάθλημα. "Να προχωρήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις", πρόσθεσε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Αλμπέρτο Μποτία, μίλησε για την ήττα των πρωταθλητών στην Τούμπα και υποστήριξε ότι "πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ".

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε ότι οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια για τις τρεις σερί ήττες, ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων με την Μπεσίκτας για τη φάση των 16 του Europa League.

"Είναι κρίμα που χάσαμε με τον τρόπο που ξεκινήσαμε, αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο μέρος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Μερικά ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτό συνέβη αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας".

"Ήδη μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μας ενόχλησε η ήττα, αλλά πλέον κοιτάμε τα ματς στην Ευρώπη για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται".

"Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις. Το πρώτο ματς που έρχεται είναι το ευρωπαϊκό. Την Πέμπτη χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον κόσμο στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

ΛΕΑΛΙ: "ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΗΤΤΑ"

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Νίκολα Λεάλι, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και υποστήριξε:

"Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Τελικά χάσαμε το παιχνίδι. Μας ενοχλεί πολύ αυτό, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το Europa League είναι μία διοργάνωση στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε. Χρειάζεται να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε κάποια λάθη και να προχωρήσουμε. Έχουμε αυτά τα αποτελέσματα στα νοκ άουτ γιατί παίζουμε καλά. Δεν είναι θέμα διοργάνωσης αλλά μυαλού και σκέψης".

"Φυσικά και δεν είμαστε ευτυχισμένοι από τις διαδοχικές ήττες. Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα αποτελέσματα και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Παραμένουμε και στις τρεις διοργανώσεις και πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε αυτό που πρέπει στην συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ