ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μποτία: "'Έχουμε αυτοπεποίθηση, υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν και πως την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Αλμπέρτο Μποτία, αρχηγός του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπεσίκτας.

Ο Ισπανός σημείωσε πως υπάρχει νέος αέρας στην ομάδα και εμπιστοσύνη στο νέο προπονητή και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να πάρουν το καλύτερο δυνατό από την αναμέτρηση ενώ τόνισε πως δεν ασπάζεται την άποψη ότι η Μπεσίκτας είναι το φαβορί.

Πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα και το κλίμα που επικρατεί μετά την αλλαγή προπονητή ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας;
"Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, υπάρχει ένας νέος αέρας και υπάρχει εμπιστοσύνη ότι θα τα δώσουμε όλα στο 100% για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Έχουμε έναν νέο προπονητή που τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και ανυπομονούμε να έρθει το παιχνίδι για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Από την ημέρα της κλήρωσης έχει δημιουργηθεί μία αίσθηση ότι η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι και ο Ολυμπιακός το αουτσάιντερ. Εσύ συμφωνείς με αυτό;
"Γνωρίζουμε ότι η Μπεσίκτας είναι μία μεγάλη ομάδα και ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά εγώ δεν έχω την αίσθηση ότι η Μπεσίκτας είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν σκεφτόμαστε έτσι, αυτά που λέγονται στα αποδυτήρια είναι θετικά και αυτά που λέγονται έξω από τα αποδυτήρια δεν μας επηρεάζουν. Εμείς περιμένουμε να έρθει το αυριανό παιχνίδι, να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας και δεν μας επηρεάζουν όλα αυτά που ακούγονται".

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα σε κάποια ματς έχει δεχτεί γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων. Το έχετε συζητήσει οι ποδοσφαιριστές μεταξύ σας για το τι πρέπει να διορθώσετε;
"Πράγματι είναι κάτι που συμβαίνει τον τελευταίο μήνα. Ό,τι έγινε, έγινε. Έχουμε ξεχάσει το παρελθόν, υπάρχει μόνο το παρόν και το μέλλον για εμάς. Ανυπομονούμε να έρθει το παιχνίδι της Πέμπτης και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε από τώρα και στο εξής. Μας αρέσουν παιχνίδια σαν το αυριανό, ανυπομονούμε να έρθει ο αγώνας με την Μπεσίκτας και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ