ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπλόκο" στην οργανωμένη μετακίνηση, μεμονωμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Με εισήγηση των τοπικών Αρχών προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη για λόγους ασφαλείας. "Μεμονωμένα" θα βρεθούν στο γήπεδο οπαδοί του πρωταθλητή.

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Η αναμέτρηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (09/09, 20:30) στο γήπεδο των Πηγαδίων, όμως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, που επικαλούνται οι τοπικές Αρχές, δεν επετράπη η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των "ερυθρολεύκων".

Ωστόσο μεμονωμένα πολλοί οπαδοί (προφανώς από τις γύρω περιοχές) έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια και θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του γηπέδου για το ματς. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1500 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Μπέσνικ Χάσι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ