ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νταμπό!

Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νταμπό!

Στην Γαλλία γράφτηκε χθες (26/1) το όνομα του Μπριάν Νταμπό της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γκαρθία στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Ο 25χρονος χαφ μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στο "6" ή στο "8", αλλά και ως δεξί μπακ. (VIDEO)

Από το βράδυ της Πέμπτης (25/1) κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει ανοικτές τις κεραίες του για έναν δεξιό μπακ. Βέβαια, από το Ρέντη επισημαίνουν ότι από τη στιγμή που ο Ιγκόρ δεν βρίσκεται στην παρούσα φάση στα πλάνα του Γκαρθία, υπάρχουν οι εναλλακτικές επιλογές των Ανδρούτσου και Ζιλέ, εφόσον αποχωρήσει ο Φιγκέιρας.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει προς τα έξω μία σιγουριά ότι ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Στην Γαλλία πάντως, γράφτηκε την Παρασκευή (26/1) το όνομα του Μπριάν Νταμπό της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γκαρθία στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Ο 25χρονος Αφρικανός (με γαλλικό διαβατήριο) χαφ μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στο "6" ή στο "8", αλλά και ως δεξί μπακ.

Δεν γίνεται να τα γράφουν όλα αυτά τυχαία στην Γαλλία και ειδικά για παίκτες που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν μία άριστη συνεργασία με το νέο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής όσα ονόματα έχουν γραφτεί στο εξωτερικό ή τέλος πάντων ακούγονται σε κύκλους μάνατζερ, αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε θέσεις που ο Γκαρθία έχει ζητήσει ενίσχυση! Και εξτρέμ έχουν γραφτεί, και χαφ, και στόπερ και εσχάτως και… "Ζιλέ" (του Νταμπό δηλαδή), ακριβώς μία μέρα μετά την έντονη φημολογία ότι δεν αποκλείεται οι "ερυθρόλευκοι" να εξετάσουν και το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ως "μπακ απ" του Ομάρ.

Το ότι γράφτηκε το όνομα του Νταμπό, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ήδη οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι έχει μπει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του η Φιορεντίνα.

Μπορεί σήμερα - αύριο να προκύψει κι άλλος… "Ζιλέ" από την Γαλλία ή από την Ισπανία. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρείται τις τελευταίες ώρες μία κινητικότητα γύρω από τον αντι-Φιγκέιρας, ο οποίος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και ο κλασικός δεξιός μπακ. Η περίπτωση του Αφρικανού Μπριάν Νταμπό της Σεντ Ετιέν άλλωστε είναι χαρακτηριστική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ