ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλέκουν και Ολυμπιακό για Στεπίνσκι

Μπλέκουν και Ολυμπιακό για Στεπίνσκι

Τον 20χρονο επιθετικό της Ρουχ Χορζόφ, Μάριους Στεπίνσκι, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Πολωνούς, οι οποίοι αναφέρουν ότι έχει μπει στο στόχαστρο και των "ερυθρολεύκων".

Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει ότι εκτός από την ΑΕΚ, στο κόλπο για την απόκτηση του Μάριους Στεπίνσκι έχει μπει και ο Ολυμπιακός!

Ο 20χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στη Ρουχ Χορζόφ είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειταιέναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης, είναι τρίτος σκόρερ στο πολωνικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για επιθετικό το καλοκαίρι. Το όνομα του Στεπίνσκι για πρώτη φορά ακούγεται στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, αλλά δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα πολλά που συγκαταλέγονται στη... σφαίρα της φημολογίας.

Άλλωστε, ήδη εδώ και τρεις μήνες έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα όχι μόνο για την επίθεση, αλλά και για άλλες θέσεις (από τερματοφύλακα μέχρι και επιτελικό χαφ).

Στην Πολωνία πάντως θεωρούν σίγουρο ότι ο Στεπίνσκι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ρουχ Χορζόφ και σύμφωνα με πληροφορίες των ντόπιων δημοσιογράφων η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ