ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλέκουν και Μαουρίσιο για Ολυμπιακό!

Μπλέκουν και Μαουρίσιο για Ολυμπιακό!

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, Μαουρίσιο, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους “ερυθρόλευκους”, ξαναβρίσκεται στο στόχαστρο σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βαλένθια. Τι λένε στην Ισπανία για τον Αντερλάν Σάντος

Παρότι δεν φαίνεται να γίνει κάτι άμεσα με το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, στην Ισπανία συνεχίζονται οι αναφορές για τον Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια. Σε δημοσίευμα ιστοσελίδας της Βαλένθια γράφτηκε ότι οι “νυχτερίδες” ναι μεν δεν υπολογίζουν τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά είναι δύσκολο να παραχωρηθεί δανεικός τις επόμενες μέρες για έναν λόγο: Λόγω λειψανδρίας στόπερ στην Βαλένθια!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Αϊμέν Αμπντενούρ που θα παίξει με την Τυνησία στο Κόπα Άφρικα, θα απουσιάσει για έναν μήνα και έτσι η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος μπορεί να τραβήξει εώς τα τέλη Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή οι Ισπανοί επαναφέρουν και έναν ποδοσφαιριστή που το όνομά του έχει “παίξει” για δύο σερί καλοκαίρια. Ο λόγος για τον Μαουρίσιο που παίζει δανεικός από την Λάτσιο στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος στόπερ που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μπέντο, φέρεται σύμφωνα με τους Ισπανούς να είναι ο βασικός ανταγωνιστής του Αντερλάν Σάντος για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Μαουρίσιο που πιάνει θέση ξένου, έχει 6 συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα και άλλη μία στο Κύπελλο. Είναι ένας αμυντικός που ειδικά το καλοκαίρι του 2015 όταν είχε “παίξει” δυνατά για τον Ολυμπιακό, δεν είχε ενθουσιάσει και τόσο πολύ τους ιθύνοντες, παρά το γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα είχε καλή άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

QUIZ: Βρες τον ποδοσφαιριστή στα χιόνια!
Διήμερο εξελίξεων για Ανσαριφάρντ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ