ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλάτερ για Ολυμπιακό: ''Τι επίτευγμα!''

Μπλάτερ για Ολυμπιακό: ''Τι επίτευγμα!''
Μπλάτερ DIESES BILD WURDE AUF BADISCHE-ZEITUNG.DE VEROFFENTLICHT.

Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, στον Ολυμπιακό, με αφορμή την κατάκτηση της πρωτιάς στη Superleague. Έκανε λόγο για μοναδικό επίτευγμα και για παγκόσμιο ρεκόρ (PHOTO)

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ζεπ Μπλάτερ, συνεχάρη τον Ολυμπιακό, μέσω της ΕΠΟ, για το 42ο πρωτάθλημα. Στην επιστολή του κάνει λόγο για σπουδαίο επίτευγμα, για παγκόσμιο ρεκόρ. ''Παροτρύνω όλους στον Ολυμπιακό να συνεχίσετε τη δουλειά και να δείχνετε τον δρόμο σε αυτό το μονοπάτι της επιτυχίας'' ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η επιστολή του Μπλάτερ: ' 'Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ φίλε

Παρακαλώ διαβιβάστε τα θερμά μου συγχαρητήρια, μαζί με τα συγχαρητήρια όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας προς τον Ολυμπιακό, για την επίδοση αυτή. Η νίκη μιας ομάδας στο εθνικό πρωτάθλημα είναι μια υπέροχη περίσταση και μία ευκαιρία να αντλήσει κανείς ικανοποίηση από μία πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζω πως πίσω από αυτή την επιτυχία βρίσκονται η πίστη και η προσπάθεια όλων όσοι συμμετέχουν.

Είναι μία αληθινή ομαδική επιτυχία, και όλοι σας αξίζετε να μοιραστείτε τα βραβεία: οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, καθώς και οι πιστοί φίλαθλοι. Ο δυναμισμός και η δέσμευση της ομάδας του Ολυμπιακού, έδωσε τη δυνατότητα για την κατάκτηση αυτού του τίτλου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και 42η συνολικά. Είναι, μάλιστα, η πέμπτη φορά κατά την οποία ο Ολυμπιακός προχωρά στην κατάκτηση πέντε ή περισσότερων συνεχόμενων τίτλων: ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Μα τι επίτευγμα!

Μπλάτερ για Ολυμπιακό: ''Τι επίτευγμα!''

Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει περισσότερο από ποτέ ότι μπορεί να ξεπεράσει τα παραδοσιακά όρια και να γίνει ένας πραγματικός οδηγός ανάπτυξης. Εγείρει τους ποδοσφαιριστές σε όλα τα επίπεδα να αναπτύξουν τις ατομικές τους ικανότητες, την αντίληψη της τακτικής και τον προσωπικό δυναμισμό, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν το ομαδικό πνεύμα.

Το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά ένα σχολείο για τη ζωή και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι και εν προκειμένω οι νεαροί άνθρωποι του σήμερα, μπορούν να ωφεληθούν, παίζοντας ποδόσφαιρο, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για αυτό τον λόγο παροτρύνω όλους στον Ολυμπιακό να συνεχίσετε τη δουλειά και να δείχνετε τον δρόμο σε αυτό το μονοπάτι της επιτυχίας

Γιόζεπ Μπλάτερ''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ