ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπηχτή της Λεγανές για τον μάνατζερ του Γκερέρο

Μπηχτή της Λεγανές για τον μάνατζερ του Γκερέρο
INTIME SPORTS

Μέσω ανακοίνωσης, η Λεγανές ευχαρίστησε τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για την προσφορά του και άφησε αιχμές για την στάση του μάνατζερ του στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών.

Λεγανές και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είχαν φτάσει πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, μέχρι που η σφήνα του Ολυμπιακού έφερε ανατροπή των δεδομένων, με τον 28χρονο φορ να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Η ισπανική ομάδα μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο για την προσφορά του, ωστόσο άφησε αιχμές για την στάση του μάνατζερ του στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών. Χρεώνοντας ουσιαστικά στον Χεσούς Πουέρτα την απώλεια του παίκτη.

"Μέσω του παρόντος, η Λεγανές θέλει να ευχηθεί στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ό,τι καλύτερο, μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε στα δύο χρόνια της συνεργασίας μας.

Λυπούμαστε για την έλλειψη συνεργασίας με την εταιρία Elite Sports Asesores SL και τον κ. Χοσέ Χεσούς Μέσας Πουέρτα, ώστε να φτάσουμε σε επιτυχή αποτέλεσμα στις προχωρημένες διαπραγματεύσεις που είχαμε, για να συνεχίζουμε τη συνεργασία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Γκερέρο
Προχωράει του Πεδρόσα ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ